Kupim surne turbo na Alfu Romeo 156 2.4 JTD rok vyroby 2003 110 kw. Nechal som sa oje***klamat v jednom bazari (BV AUTO - pri Leviciach) kde mali same luxusne auta a myslel som si ze su solidny...teda tak sa aspon tvarili...to ze moju alfu nevedeli dat dokopy 3/4 roka mi povedali 3 mesiace po kupe, pricom pri kupe vraveli ze je v 100% stave...no co uz, ani mechanik tam toho nevidel tolko, kolko vybehlo po 1000 najazdenych km. Uz mi z toho jebe.Akoby nestacilo ze teraz dam za opravy cca 120 000 czk tak mi v noci nejaky karecek vypacil kapotu a ukradol turbo :(( pls help me :( 0948 655 979
12.38, 12. 2. 2009, odpovědětJak to dokázal? Vždyť pofacelliftový měly alarm v základu. To ses nevzbudil? Projevuji upřímnou lítost. To už abych si v autě vozil drátěnou síť a pokaždé jí přehodil přes auto a zamknul.
12.52, 12. 2. 2009, odpovědětzaco das 120 000czk ? co je tomu? A ten co ti zobral turbo ,tak neviem ci bude spokojny,ked je tolko rozdielnych Turb!!!Takemu cloveku ruky dolamat!!!!
13.19, 12. 2. 2009, odpovědětNo okrem tlmicov, ktore odisli a kvoli tomu som rozthol olejovu vanu....,este vypadava central,imobilizer si tusim sam rozhoduje kedy mi povoli nastartovat,vypalil sa motorcek na stierace a ostrekovace,vypadava displej na palubnom pocitaci,nema servisnu knizku,aj ked mi najskor povedali ze je v aute, a ked som odisiel (pricom som ju somar zabudol skontrolovat), do telefonu mi zase povedali ze ju tam zabudli oni dat, a ze je u nich....potom sa uz zazracne stratila atd atd...chcelo by to spravit im nejaku zlu reklamu....hm,ale ako...no a navise este aj turbo a par dalsich drobnosti...:( to sa ale ani predavat uz neoplati...tak to snad nejako rozhybnem a chvilku si pofrcim..potom uvidim...kazdopadne alfa je alfa :D
0.22, 15. 2. 2009, odpovědětTak to s tym turbom nechapem.Vyhodit turbo po svetle s dobrym vercajchom je tak na dobrych 45 minut prace,pokial este nebolo vyberane....Povolit vsetky hadice,povolit svody a vytiahnut ho von....Nejde mi to do hlavy.Ale si mal to turbo len hodene v kufry?
18.33, 15. 2. 2009, odpovědětnn, normalne ho vymontovali z motora na sidlisku na dobre osvetlenej ulici...hmmm, mozno sa tvarili ze je to auto ich majetok,ale inak si ani ja neviem predstavit ako by to mohli spravit....uz mi nezostava nic ine,len si poplakat a zohnat nejake druhe :(
13.02, 16. 2. 2009, odpovědět