Dejte mi tip.Autorádio+reproduktory,sobwoofer nejspíš ne.Díky všem
21.21, 15. 2. 2009, odpovědětBlaupunkt a Bose.
22.03, 15. 2. 2009, odpovědětDo předních dveří komponentní repro, 165mm, do zadnich dveří ploché koaxy. Případně se dá dodělat do zadního plata nějaké ovály, ale s tím nemám zkušenosti. Rádio podle potřeby s cd, nebo s mp3 nebo na SD karty. Pokud nebude subwoofer, tak bez vytlumení dveří to málo basuje (otázka cca 1000,- za každé dveře). Osobně mám rádio Blaupunkt Brisbane SD48, je bez cd.mechaniky, jenom na SD karty a USB vstup, ale za málo peněž hodně muziky. Přední repro Impact, zadní ploché pioneer, uzavřený subwoofer Blaupunkt v kuftu pohánený monoblokem Magnat.
22.25, 15. 2. 2009, odpovědětMam na prodej Pioneer 2920 a ovály do plata Mac Audio, případně i třináctky Pioneer, levně
22.34, 15. 2. 2009, odpovědětUž jsem to tu psal několikrát. K hifi je třeba znát: 1) představu co budu poslouchat (porovnávat schopnost zahrát co největší frekvenční rozsah-nikdy se neřídit dle výkonu), 2) jaká koncepce (tu jsi zhruba dal), 3) to nejduležitější finance. Osobně jsem si taky před dvěma lety dal předsevzetí, že si udělám hudbu ve své vytuněné Alfě, která bude trochu hrát a basovat. Víš jak to skončilo? Vzalo mě to tak, že jsem se dal do kupy s profíkem a rok dělal hifi (převážně z finančních důvodů) a skončil jsem na komplet komponentech Alpine řad XD, R a S (kompa, koaxi, woofer a zasilovače). Rádio top CDA-9887R. Vytlumení bylo za cca 12tis.(komplet kromě stropu). Kabeláž,..... Překopat kufr tak, aby zůstal co nejvíce funkční, tedy "jen" 40litrová uzavřená ozvučnice atd. Celkově jsem se dostal na sumu 100tis.Kč. Ale nelituji !!! Je to light mazec. Škoda, že jsem se rozhodl před nedávnem auto prodat. Poohlížím se po 159 3,2V6. K tvé otázce, co zvolit za rádio. Asi nic jiného než Alpine nebo Pioneer bych nevolil. Ve svém druhém autě mám taky Alpine pro změnu něco levnějšího IDA-X300 (datové-nemá mechaniku). Repra bych volil Helix, Hertz, Magnat. Zase záleží na ceně. Všechny firmy mají několik stavebních řad. Třeba u Alpinu můžeš mít komponentní repro za 1.500Kč nebo taky za 75.000Kč. Rádio to samé. Můžeš mít u Alpinu rádio za 3.000 nebo taky F1 Status přes 100.000Kč.
18.35, 17. 2. 2009, odpovědětAutorádio Panasonic..Repro: 6 JBL+subwofer JBL+2 zesáky JBL..navíc ve dveřích výškáče...na hudbě se každopádně nemá šetřit a pak to vážně stojí za to..
19.08, 17. 2. 2009, odpovědět