Dnes som bol na diagnostike,a zistili my ze mam zle cidlo co snima teplotu pre radiacu jednotku,a este snimac co snima teplotu do budiku.Neviete my poradit kde by som to zohnal,a co to stoji ak to niekto menil? 1.9JTD Dik
18.31, 20. 2. 2009, odpovědětco presne vypisala diagnostika??? nie nahodou teplota chladiva??? lebo ak ano tak je zly termostat. inac ten snimac je na termostate. ked kupis novy tak na niektorom je a na niektorom nieje. oplati sa cely termostat lebo samotny je drahy ako hovado
18.52, 20. 2. 2009, odpovědětDiagnostika ukazala ze termostat otvara dobre len tie dve cidla na nom su zle,musim ich vymenit lebo my svietila triska,nevies kde by som to kupil?
19.03, 20. 2. 2009, odpovědětNechcem rypat, ale pise sa "mi" nie "my". Sory ale strasne mi to bije do oci :)
19.49, 20. 2. 2009, odpovědětneviem ale preco pises pod mojim nickom???? podla mna sa da objednat v ktorej kolvek mototechne. v prievidzi poznam manika co ma zadrety motor a ma tam aj termostat s cidlami, zaujimave ze by boli odidene obe cidla??? teplota motora je aka???
19.54, 20. 2. 2009, odpovědět