ahojte chcel by som opytat . co sa stane ked vyhodim katalyzator? vecsia spotreba, lepsii vykon ,ale co?mozete mi poradit .v autach som laik. len jazdim.diky moc
23.20, 27. 2. 2009, odpovědětneviem či myslíš vyhodiť kat.a spojiť rúrou alebo vybrať vnútro a založiť prázdny.Ja som na mojej 1,6 založil prázdny a musím povedať že auto malo iný zvuk ale na výkonu som nezbadal žiadnu zmenu. Zmena nastala ak som dal založiť univerzál kat.Auto šlo tichšie a výkon sa podstatne zlepšil. Myslím že spotreba bola asi rovnaká.Nemám pal PC tak som to nevedel presne zmerať
8.41, 28. 2. 2009, odpovědětteraz som prisiel zo servisu ,mam deravy pletenec a katalyzator chcem dat prec(vybrat vnutro). mam 2liter najazdenych 200tis auto ide 205km/h viac som nesiel, otacky nekolisu ,ale nema tah .kamos ma 1.8 a ide mu to ovela lepsie .od 4700 otacok ho strasne dusi ,tak ma napadlo ci to nebude upchaty kat.tak neviem ,nechcel by som iny zvuk tento sa mi paci .porad
11.20, 28. 2. 2009, odpovědětmal som ten istý problém a nakoniec som zistil že katalizátorom to nebolo ale čo už/výmena za uni kat 4000sk/mne tiež motor dusilo nad 4000 ot. a vyriešil som to takto.vybral som váhu vzduchu a vyčistil som ju ušnou tyčinkou a od vtedy auto ide do otáčok bez problémou rob to velmi opatrne isto ti to pomože a ušetríš €
11.29, 28. 2. 2009, odpovědětok skusim to a este nieco,ten pletenec ma aky rozmer hladal som na int vsada pisu vnutorny priemer .da sa to niekde zistit?nech nekupim blbost
13.04, 28. 2. 2009, odpovědětnajlepšie je ísť pod auto a zmerať priemer a aj dlžku. a ešte k tej váhe:dá sa aj vyčistiť izolpropilenom alebo tak nejak.kúpiš to v lekárni .po vyčistení to ofúkaj vzduchom/malým tlakom/
14.45, 28. 2. 2009, odpovědětešte ma napadlo:videl som na inom aute pletenec zaplátaný druhým cez 2 spony. záleží na ktorom mieste je deravý. no asi najlepšie riešenie tam dať nový
14.50, 28. 2. 2009, odpovědět