Máte někdo bližší zkušenosti, zda palubní počítač měří dobře? Když mi tam svítí hladový oko a palubní počítač ukazuje dojezd 80km, tak jestli je to pravda ... nerad bych třeba někdy zůstal stát bez nafty a na budíku mi to ukazovalo 50 :-) Třeba z Carismy nebo Fabie mám zkušenost, že to ukazuje jen třeba 1km a pořád to jede, pravda ale u benzinu.
11.44, 1. 3. 2009, odpovědětNazdar no pocitac je len pocitac a nemusi ukazovat uplne presne ale nato by som sa nikdy nespoliehal radsej nech tam stale nejaky liter na viac a nikdy nechod na uplne minimum a mas to bez problemov :))) mne ukazovalo dojazd 50 km dalej som to neriskoval :)) cau
15.04, 1. 3. 2009, odpovědětDnes jsem koupil souvo druhou 156. 1,9JTD Natankoval za 400Kč ujel 75Km a začalo na mě občas blikat range.Jednou tam bylo (range 59Km) a pak zase jen (----Km) pak (range56Km)A tak se to pořád opakovalo.Nemám s palubákem žádné zkušenosti,ale ten dojezd je dost málo ne.Teda hladoví oko taky začalo blikat.Zítra tam natankuju aspoň třicet litru a uvidim.Ale nebude teda někde problém??Mužete někdo poradit prosím...
20.53, 25. 8. 2011, odpovědětKdyž se rozsvítí oko, jedu natankovat alespoň za 1000 kč při dnešní drahotě a neřešim to. Já nevim, co si kupujete auto a pak tankujete po 300 kč, by mi byla hamba za tohle tankovat. Tak jezdi autobusem a na auto se vykašli. Řešíte furt nesmysle!
21.04, 25. 8. 2011, odpovědětdnes som tankoval za 10€ na pumpe kde nerad tankujem benzin a aj tyk 7l co som natankoval mi stacia na nejaku tu jazdu samozrejme nie ked mas spotrebu 20l/100km... inak ak potrebujes 5l benzinu natankovat do bandasky tak tiez sa budes hanbit a radsej nepokosis travnik? :D blbost...
21.11, 25. 8. 2011, odpovědětNo,tak utratil jsem všechny peníze za auto a kartu jsem neměl.Tak co jsem měl dělat.Psal jsem,že zítra natankuju.Ale zajímalo mě to range.Na to mi nikdo nic nenapsal:-(
22.07, 25. 8. 2011, odpovědět