Ciao italiano alfisti, okrom triček můžu nechat udělat klubové samolepky, kdyby někdo chtěl.. tady posílám odkaz- http://www.edisk.cz/stahni/66689/trigaga.jpg_3.13MB.html čim větší tim lepší, nechtěji se mi vyřezávat malý potvory.) ještě navrhnu nějaké motivy přímo pro toto fórum 156.cz a hodim odkaz, neni problém vyrobit cokoli- fantazii se meze nekladou.. tak pište- trikagaga@seznam.cz Cuore S
9.58, 2. 3. 2009, odpovědětPokud budeš chtít dělat samolepky tak jsem kdysi dávno nějaké vytvořil a zároveň se jich i pár nalepilo. Hlavně tento záměr prodiskutuj s Karlem, adminem tohoto webu. Tenkrát jsem schytal mnoho kritiky z jeho strany i když jsem mu o záměru napsal bohužel se ozval až potom co byly vytištěny a rozdány, do té doby a že byla hodně dlouhá nikdo nezareagoval. Jinak byl na nich nápis cuoresportivo a pod ním odkaz na tento web.
18.45, 2. 3. 2009, odpovědětTo jsou mi zajímavý informace, člověk by řekl že to majitele 156 sjednotí a to pro tenhle web bude jen pozitivní snad ne? na něčem společném se podílet a čim víc 156 bude označenejch tim větší síla! Ale asi to funguje naopak, to je jedno, tak kdyby někdo chtěl třeba jen svoji přezdívku bo tak..
9.34, 3. 3. 2009, odpovědětje to divný. přijde mi že sem adminstrátor tohohle webu chodí jednou za rok mrknout se ale to je všechno. ty samolepky jsou super nápad ale bez jeho souhlasu to nikdy nebude fungovat.
9.39, 3. 3. 2009, odpovědětTak já mu skusim napsat e-mail, teď jsem si teprve všiml že tu dole je kontakt, třeba to schválí a taky si veme jednu! Jestli má vůbec 156.-)
9.42, 3. 3. 2009, odpovědětuž se to tady jednou řešilo. byl tam znak alfy a napsáno Alfa Romeo 156 a pod tím www.alfa156.cz . byla malá a dávala se buď do zádu nebo na boční zadní okénko. ale bylo by to dobrý něco takového udělat.
9.46, 3. 3. 2009, odpovědětudělat to neni problém, spíš koukám, ty píčoviny řešit okolo!
9.49, 3. 3. 2009, odpovědětto mi tady taky mrzí. člověk sem napíše nějakej dotaz a pokud to nesleduje každej den tak nemá šanci to pak dohledat. zakládá se kvůli každý kravině novej topic a je v tom akorát bordel. nedávno to tady řešil Fila, kterej to chtěl převzít ale jak to tak vypadá tak se nepodařilo.
20.32, 3. 3. 2009, odpověděts tou klubovkou je to dobrej napad ja si myslim ze by byl zajem...a zalezi na tom jak se domnluvime...jinak muzu potvrdit ze nalepky jsou od Luciano kvalitni :))
20.58, 3. 3. 2009, odpovědětCiao, tak jsem napsal e-mail panu adminovi o našem společném zájmu vyrobit klub. nálepky, tak uvidíme jaká bude jeho reakce, jestli vůbec! Doufám že mě co nejvíce členů podpoří.. Ten návrh coure sportivo a odkaz se mi zamlouvá, ale ještě bych to trošičku pozměnil, přidal znak alfy a udělal specifickej symbol majitelů 156-ejch a členů klubu! Taky naprosto souhlasim s tim že tento web by potřeboval malé inovace, spíš velké! rád bych si prohlížel galerii alf přeplněnou 156-kama jednou hezčí než druhou, taky bych udělal nějaký logování aby do všech diskuzí nemohli přispívat kde jaký tu jaký prudiči a samozřejmě pořádná inzerce a bazar, myslim že toho tady chybí hodně a je to škoda..
9.53, 4. 3. 2009, odpovědětzdravim všechny,, tak admin stále neodpověděl... klubový samolepky kvůli tomu nebudou? já bych to rozjel.)) pište názory
13.43, 18. 3. 2009, odpovědětser na něj,já bych do toho šla.myslíš že by šlo nechat udělat polep na rámeček od SPZ,nebo chcete jen čistě samolepky,by to chtělo alespoň ty vyřezávaný
14.21, 18. 3. 2009, odpovědětNechápu, co by mu vadilo na tom, že mu zadarmo děláme na našich miláčcích reklamu. Jen směle do toho.
14.25, 18. 3. 2009, odpověděttaky si řikám...) vyřezávaji se všechny, je to dělaný z fólií.. ale menší než 4x4 cm neumim.. do pátku udělám návrh a předložim ho sem jako náhled, budu se snažit aby to byla nádhera a chlouba pro 156-kaře.)) barvy můžou bejt jakýkoli, dokonce jsme koupili s kámošem nový zlatý, stříbrný a diamantový fólie.. Bude to pecka, já si to na alfu dám určo!
14.37, 18. 3. 2009, odpověděttak pošli až budeš mít.na tu spz to nejde??
14.48, 18. 3. 2009, odpovědětčus, budeš dělat i na zadní sklo? byl by třeba dobrej nápis alfa romeo 156 nebo podobně, vedle znak a pod to malym písmem odkaz na web a třeba ještě přezdívka :-)
17.56, 18. 3. 2009, odpovědětjak velký?
16.08, 18. 3. 2009, odpovědětjak velký? No nevim, ty děláš i ty vyřezávaný? Mě by se to líbilo na ten rámeček od tý spz,lepší dělat reklamu klubu,než nějakym joudům z stk
16.15, 18. 3. 2009, odpovědětjoo takhle, tak to by šlo udělat... víš co taky pomáhá? vzít to ředidlem nebo čističem na brzdy a hadrem, ty písmenka jdou hned dolu.))
16.24, 18. 3. 2009, odpověděttak mě to zas tak hrozně neštve,ale už sem o tom přemýšlela před tím,že si nechám něco vyrobit na ten rámeček.Je to takový hezčí než mít někde samolepku.Už tam jednu mám, tak nechci,aby to bylo přeplácaný
16.27, 18. 3. 2009, odpovědětAhoj tady jsem nasel samolepky Alfa Romeo i Cuore Sportivo http://www.autosamolepky.cz/detail-2005140-Znaky+aut/Alfa%20Romeo--samolepka.html a druhy je tady http://www.autosamolepky.cz/detail-20091859-Znaky+aut/Cuore%20Sportivo-alfa-romeo-156-www.alfaromeo.cz-alfa-romeo-147-www.alfacomp.cz-samolepka.html
0.35, 4. 5. 2009, odpovědětmam taky 156tku a chci patrit do nejakeho klubu co mam udelat a pro samolepku bych byl a uz i vim kam si ji dam
11.30, 5. 5. 2009, odpovědět