PRODÁM LÁTKOVÉ SEDAČKY CENA JE 3000,- KČ ZA SADU MÁM TULÁTKOVÉ ČERNÉ A SEMIŠOVÉ ZELENÉ A MODRÉ. A LATKOVÉ ŠEDIVÉ MOB. 774 94 94 11 LIŠKA
13.13, 2. 3. 2009, odpovědětSEDAČKY JSOU TU ..........................................
0.02, 8. 3. 2009, odpovědětAhoj muzes mi poslat fotky? Diky
13.03, 11. 3. 2009, odpovědětČau, můžeš mi poslat fotky všech na mail (tomvalik@gmail.com), začíná se mi trhat sedačka spolujezdce, tak bych vzal celou sadu, jen nevím, jaká barva by se mi líbila nejvíc.. Jo, a mám Sportwagon, ale to je asi jedno, že?
22.24, 13. 4. 2009, odpovědětnazdar lysaku vzdycky jsem te bral za Alfistu ale pote co jsem se dozvedel od zakaznika jak me pomlouvas a ze kazdy motor ktery jsem udelal skoncil u tebe tak uz toho mam dost na te stribrne 156 jsi se pekne podepsal halvne ty rozvody ty jsou excelentni vis ja kazdej motor kterej jsem kdy opravoval mam evidovanej takze na srazu po tobe budu chtit pred klukama konkretni udaje o motorech ktere jsem udelal spatne a ty je po me opravoval a ver tomu ze pokud budu v pravu a to asi jo ,tak pro ranu nechodim daleko tak se uz moc tesim na sraz v Budejicich
22.26, 21. 4. 2009, odpovědětAHOJ TO NENÍ JEDNO NA SW NEMÁM JINAK UDĚLEJ ODKAZ NA MAIL.
23.10, 21. 4. 2009, odpovědětAHOJ, TAK TO MÁŠ PRAVDU ŽE NEOPRAVUJI ALFY, ALE TAKÉ SEMUSÍM OBHÁJIT , JAK CHCEŠ , BUDU SI TO TU ZAPISOVAT A KAŽDÉMU SPOKOJENÉMU ZAKAZNÍKOVI TI DÁM ČÁRKU NEVÍM CO JE NATOM PRAVDY JAK JE TO STIMA MOTORAMA ALE ASIZA ÉRU 2 LET SEM TO SLIŠEL SI TAK 5x JINAK SI ZPOMÍNÉM NA TU ČERVENOU ALFU ASI ŠLO O 1.8 TS OPRAVA ZA KVANTUM PENĚZ TEN TU VYVÁDĚL JAKO ZKAŽENEJ A KDYŽ SE ZEPTAL KOLIK MU ZA NI DÁM TAK JI CHTĚL HODIT DO PŘÍKOPU A PODĚKOVAT OSOBNĚ TOBĚ !!! A AUTO STEJNĚ NIJAK NEJELO, NEVÍM JESTLI SE TI LIDÉ SVĚŘUJÍ , JINAK TA ALFA 156 SELESPEED OD TOHO DÁVÁM RUCE PRIČ PODÍVEJ SE DO TECHNIČÁKU KDO BYL POSLEDNÍM MAJITEL A TOMU SI STĚŽUJ KDO DĚLAL TY ROZVODY ,KDYBY SE TO NEPOSRALO TAK JI NEMÁŠ NA DVOŘE , TU ALFU JSEM NEMOHL OD NĚJ VYKOUPIT ANI ZA 20 000,- KČ ALE TY JSI STÍM PORADÍŠ , NEJSEM OPRAVÁŘ ALE JEN OBCHODUJI S N.D. NA ALFU BERU TO JAKO KONÍČEK I KDYŽ TED NEMÁM MOC ČASU, JESTLI TI NĚCO VADÍ TAK NAPIŠ NA MŮJ MAIL. ALE NIKOHO NEHANÍM ANI NEOSOČUJI KAŽDEJ MÁ VOLBU JAK TO PROVEDE JESTLI SE NA MĚ HODNĚ NASRANEJ TAK SI ZJISTI KDO TĚ POMLOVÁ A PAK NAPIŠ JINAK SE ASPON PODEPIŠ AHOJ SLÁVKU .JINAK NA SRAZU SE SNAD UVIDÍME CHCI TAKÁ SE TAM PODÍVAT SNAT NEBUDU ZAS V ZAHRNIČÍ NĚCO TAM ROZJÍŽDÍM ALE RÁD SE STEBOU SETKÁM JESTLI MI NIKDO NĚCO POTŘEBUJE ŘÍC TAK PIŠTENA MAIL alfaliska@centrum.cz MOB, 774 94 94 11 S POZDRAVEM LIŠKA.
23.28, 21. 4. 2009, odpovědětTomessv@seznam.cz
8.17, 22. 4. 2009, odpovědětSEDAČKY JSOU TU STÁLE--------
23.11, 22. 5. 2009, odpovědětSTÁLE JSOU.........................................................
20.56, 8. 6. 2009, odpovědět