Potřeboval jsem nějakou pěknou klíčenku tak jsem brouzdal po netu a našel tady tuhle: http://shop.denker.cz/cz/auto-privesky/alfa-romeo-klicenka-privesek-ke-klicum-9.html
12.40, 4. 3. 2009, odpovědětTady ta věta se mi obzvlášt líbí:)))..Mimo to již nebudete muset hledat klíč od svého automobilu, ihned je poznat, k jakému vozidlu, k jaké značce autoklíče patří. V ruce se drží příjemně a máme i reakce, že pokud přívěšek držíte v ruce, příjemně chladí i uklidňuje
12.42, 4. 3. 2009, odpovědětty vole to jsou keci, takový nesmysly...hehe dobrá propagace
13.05, 4. 3. 2009, odpovědětTAK PRESNE TUTO KLUCENKU MAM JE FAKT PEKNA ALE MA CHYBU.KED MI SPADLI KLUCE NA ZEM TAK SA ROZPADLA.TA CAST Z LOGOM ALFY JE VLEPENA DO TOHO PRIVESKU.TO LEPIDLO CO POUZILI JE TVRDE A HNED TO ODSKOCILO.NALEPIL SOM TO NA SILIKON A JE KLUD.INAK JU ODPORUCAM.
15.56, 4. 3. 2009, odpovědětNe, lepsi je takova ta s tim displayem... Ma ji nekdo? Odkud?
9.26, 5. 3. 2009, odpovědětto myslite tu co na displeji blika logo znacky?tak u nas ich maju v hypertescu Zilina v stanku z klucami.ale vobec sa mi to nepaci.je to dost dlhy privesok!a boh vie kolko to vydrzi.vraj je to na solar ale neviem...
10.03, 5. 3. 2009, odpovědětno dlouhá je 6cm a mám jí přes půl roku a pořád bliká(pochopitelně když se je nabitá)..
10.08, 5. 3. 2009, odpovědětJá ji mám skoro rok a funguje na 100%.Sehnal jsem ji tenkrát na Aukru.
19.19, 5. 3. 2009, odpovědět