Ahoj, Musí se při měnění předních tlumičů dělat po výměně geometrie??? Díky
10.32, 5. 3. 2009, odpovědětnemusi ale malbysi . urcite to budelepsia jazda ak tam bola odchylka a ta tam býva
15.41, 5. 3. 2009, odpovědětTlumič sice žádným způsobem nezasahuje do plohy náboje vůči karoserii. Tak k čemu geometrie. Ale protože asi rozhodíš polovinu nápravy, tak geometrii jo.
16.06, 5. 3. 2009, odpovědětTak je mám vyměněné, odmontoval jsem jen tyčku stabilizátora a horní rameno, abych mohl unašeč pustit dolu, aby šel vysunout tlumič, jinak jsem nic s nápravou nedělal, takže na geometrii prdim. :) Odklon kol je se nešteluje je pevný od výrobce, takže naco geometrii - na nic vyhozená tisicovka :)
19.45, 5. 3. 2009, odpovědětjá mám svoje gumy rád takže po každým zásahu do zavěšení kol dělám geometrii.
20.08, 5. 3. 2009, odpovědětno kamos ja som bol na geometrii len na kontrolu a po zime nesedel ani odklon ani zaklon ani zbiehavost a ani rozbiehavost kolies . takze az zoderies pneu - alebo sa vykotíš na mokrej ceste tak budes vediet preco .
13.43, 6. 3. 2009, odpovědětCo je to za nesmysl, to jsi musel mít v prdeli celou nápravu, protože odklon ani záklon se na přední nápravě nenastavuje - je pevný od výrobce, co je to za nesmysl ?????
14.07, 6. 3. 2009, odpovědětPokud nebyla geometrie předtím v prdeli,tak není potřeba ji dělat.
14.10, 6. 3. 2009, odpovědět