ahojte, je tu niekto zo ZILINSKEHo kraja, kto sa rozumie alfam a ma servis??? potreboval by som niekoho, kto je mechanik a robi hlavne talianov a alfy. napr na vymenu rozvodov a ramien a aj popri tom poradit a pokecat. mam sice svoj servis, ale robia tam vsetko mozne. hladam niekoho kto je fanda. ja som z Tvrdošína a ak ste tu niekto , tak sa ozvite. rad sa stavim. dakjem:)
13.12, 6. 3. 2009, odpovědětNajbližší šikovný mechanik pri Žiline je Dun Auto Dunajská Streda.A to mi ver,že viem čo hovorím.Do SECO by som ano nenakukol.Na mojej (už predanej) 2,0JTS SECO dojebalo čo mohlo.Od rozvodov,nevymenili vodnú pumpu,pri kompletácii pretrhli veko ventilov...)Otrasný prístup namysleného personálu (prijímací technik a pod.) a nekvalifikovaná,nedorobená,lajdácka práca s rečami že ko..t som v podstate jedine ja.Prístup servisu v DS je ukážkový,perfektný a hlavne-poctivá robota.Čus.
16.08, 6. 3. 2009, odpovědětdakujem pekne za reakciu. No Dunajská streda je ale pre mna dost od ruky, na to ze som z Oravy:)))ale dakujem este raz.
21.00, 6. 3. 2009, odpovědětvím o jednom u ostravy(mošnov) velice šikovný mechanik, odborník na alfy
23.17, 6. 3. 2009, odpovědětJa som z BB,a tiež som bral tú bližšiu alternatívu.CHYBA,pri Alfe nejde o vzdialenosť.Keď trocha prelúskaš tieto stránky a zoznámiš sa s problematikou okolo týchto áut,pochopíš že kvalita a ODBORN7 prístup servisu je to najpodstatnejšie.Hlavne ten človek musí vedieť o čom hovorí.Preto ak značkový servis,tak JEDINE DS.Odporúčam.(kont.osoba.p.Lukács.)Pochopíš. PS:ak ideš na komplet rozvody,zmáknu to za deň.tak či tak s tým budeš preč celý deň.pár km hore dole....
9.11, 7. 3. 2009, odpovědětA to ešte navravím,že rozdiel v normohodine medzi DS a ZA je 300sk,čo pri rozvodoch (cca.4-5h) v pohode urobí tú cestu.A kvalitu,odbornosť a prístup máš zadara.
9.15, 7. 3. 2009, odpovědětok. dakujem chlapi. asi sa tam na jar pekne vyberiem a dam to porobit v DS:) diki caute.
11.20, 7. 3. 2009, odpovědětA čo takto skúsiť ALGIS v Žiline? Nemám síce s nimi skúsenosti, ale minulý rok na alfazraze na jeseň vedeli pomôcť, sú to súkromníci, čo si robia meno a nie nejaký pseudoautorizovaný servis. Z tých mi je na vracanie. Prídeš tam a oni Ťa majú pomaly za rukojemníka a snažia sa ťa ošklbať čo najviac sa dá. Skús ten ALGIS a uvidíš.
12.23, 7. 3. 2009, odpovědětahoj, mozem potrvrdit Dunauto Dunajska Streda, zatial uplna spokojnost, maju moju doveru z technickej stranky a tiez vedia ako sa maju spravat k zakaznikom.
17.06, 7. 3. 2009, odpovědětahoj, no na orave taky servis asi nenajdes pretoze tu jazdi malo AR, jedine nejaky znamy mechanik ktoremu doverujes, tak ako to robim aj ja. mimochodom coskoro chcem aj ja menit rozvody, viete mi niekto povedat kolko ma to bude stat aj s pracou? 1,9jtd 85kW
18.51, 7. 3. 2009, odpovědět