Dobry den, v teto dobe si teprve zacinam delat ridicak a premyslim o tom,jake auto si pozdeji koupim, dival jsem se na ruzny bmw, audiny, pak taky na maly peugeoty atd.,atd., ale dnes jsem se dostal na internetu k Alfe 156... nekdo ji prodaval za 90 tisic, tak jsem se chtel zeptat,jestli byste mi ji doporucili jako prvni auto. Kamarad mi rikal, ze nahradni dily na alfu jsou na zebricku, co se tyce ceny nahradnich dilu, na druhem miste hned za Audi. Premyslim o 1,8 TS ,abych mel nizsi spotrebu. Auto si chci kupovat v lete,aby mela najetych do takovych 160 tisic km. Investovat mohu kolem 90-ti tisic, kdyz to prezenu, tak do 100 000 Kc. Mohli byste mi prosim popsat zusenosti s timto autem a trosku mi ho priblizili (cetl jsem recenze na internetu, ale neni nic lepsiho nez samotna praxe s timto autem). A taky, jestli byste mi ho doporucili jako 1. auto. Dekuju moc za odpovedi.
17.53, 10. 2. 2007, odpovědětAko prve by som ho rozhodne nedoporucoval! Po prve: je to sportove auto, takze treba mat urcite nejaku prax a po druhe: je financne narocnejsie na udrzbu, takze je jasne, ze ked kupis alfu za 90, tak do nej vrazis hned zo zaciatku aspon 20 (kvoli tomu aby ti dobre slapalo dalej)....
10.45, 11. 2. 2007, odpovědětjá bych ti to zase doporučil když ktejm 80ti přidáš 20 do oprav.tak by to mnělo bejt dobrý já jsem koupil jtd za 115tis a zatím pul roku šlape jak hodinky.jinak 1,8 sportovní auto nevím určitě je to sportovnější než některý auta v této třídě.vyjímka snad 2,5v6 a 3,2gta
11.05, 11. 2. 2007, odpovědětCeny náhradních dílů jsou srovnatelné s jinými značkami.Lepší je si koupit Alfu teď než si kazit chuť nějakou "Filckou" nebo nevím čím.Musíš být rozumný a kdyź ne,tak se vlastně můžeš přizabít v čímkoliv.Jinak za 100 000 kč musíš počítat,že auto bude mít nalítáno minimálně o 50% víc,než je na tachometru.Podívej se na "Scauta"a uvidíš,kolik Alfy stojí u našich´západních sousedů a kolik mají najeto.Pak si můžeš udělat obrázek sám.
11.23, 11. 2. 2007, odpovědět