Serus banda, skusal som pozriet v archive ale bohuzial bez uspechu, tak sa chcem spytat, ci sa uz niekto nestretol s problemikov ze nejde otvorit zadne lave okno. Pri otvarani od vodica, sa motorcek zapne aj sa snazi ale okno sa nepohne akoby bolo zaseknute. Pri otvarani z lavych zadnych dveri, sa ani motorcek nezapne. Nevie niekto alebo sa nestretol s takym niecim? Asi budem musiet rozobrat dvere a pozriet sa na to ale potesilo by keby to uz niekto riesil a vedel v com by mohla byt zrada. Dakujem.
17.09, 16. 3. 2009, odpovědětTaky jsem s tím měl problém. Mně stačilo rozpojit konektor mezi dveřmi a karoserií - prostříknul jsem ho kontaktolem a je po problému.
17.20, 16. 3. 2009, odpovědětmne tak odisiel cely mechanizmus stahovania a neslo ani dole ani hore - motorcek bzucal a to bolo vsetko.
18.20, 16. 3. 2009, odpovědětDiky za rady, cez vikend na to mrknem a dam vediet ako to dopadlo.
9.42, 17. 3. 2009, odpovědětNazdar, ako som spominal predtym mam problemik so stahovanim el. okna. teda vobec nejde aj ked motorcer funguje. rozobral som to a je tam nejaka zlta blbost co drzi okno a posuva sa po tej zeleznej kolajnici (teda aspon tak sa to javi bo tam nie je moc vidiet. Otazka je, ci uz niekto tu zltu blbost vymienal a ci je k dispozicii napoveda ako to vymenit bo ked som na to pozrel tak pristup je tam nulovy. Poprosim Vas dajte vediet ak mozte, nece sa mi s kazdou blbostou do servisu. Dakujem.
15.29, 20. 5. 2009, odpovědětmimochodom, je to AR 156 2.4jtd, 7/2000.
15.31, 20. 5. 2009, odpovědětSnadno vymontuj celou tu stahovačku i s motorkem a venku uvidíš hned co je a nebo není špatně.Je to jednoduchý a máš to za 5 minut venku po sundání tapecu.Musíš ale vědět kam sáhnout a to se po netu vysvětlit nedá.Hlavně je tam skrz okno takovej čep plastovej a ten je z druhý strany zajištěnej takovou jakoby ségrovkou..tak to musíš bezpodmínečně po hmatu rozebrat a pak to je pokud se dobře pamatuju maximálně 6 šroubků a vyndáš celou tu stahovačku ven i s motorkem
15.35, 20. 5. 2009, odpovědětsuper, dakujem. idem pozhanat tu suciasktu a potom to cele vyberiem von a hadam sa mi to podari poskladat aj naspat:)))
16.05, 20. 5. 2009, odpovědětJinak mě nešly obě zadní okna..A problém byl v tom,jak je roky nikdo neotvíral,tak se do motorků dostala voda a tam to bylo celý zarezlý..Komplet jsem to rozebral včetně motorků a znova je pořádně namáznul vazelínou a je to už OK..Pokud se ti ale motorek točí,problém bude jinde
16.37, 20. 5. 2009, odpovědětmotorcek sa toci len okno sa nehybe. ako pises ty o tom cape co drzi to okno tak ten sa mi zlomil, teda aspon uz mam 2 kusky z neho vonku, je to take zlte a vyzera to ze to jazdi po tej stahovacej kolajnici. Tym ze je to zlomene asi sa to skrizilo a okno sa nehybe. ked chcem otvorit alebo zatvorit, tak len tak pukne ale nejde ani hore ani dolu. mam ho zatvorene mimochodom. ako sa ti podarilo ten cap dat dolu a naspat namontovat? ked to odtial vyberem padne mi okno dolu alebo je to este istene? zajra skocim do fiatu ci nemaju nahradny cap a uvidim ako to bude vyzerat podla toho to skusim rozmontovat a nahodit naspat.
16.45, 20. 5. 2009, odpovědět