Ahoj. Jak se demontuje zadní plato? musí jít i sedačky ven??Prosím o stručný popis.
18.26, 16. 3. 2009, odpovědětMusíš sundat spodní sedák zadní sedačky, drží na 2 šroubech, zbytek je naháknutý. Poté musíš sundat opěrky hlavy, sundat zadní opěradlo - celé, poté musíš po krajích sundat tapecy ze zadních sloupků a vycvakat 4 čudlíky co drží plato. A celé jde vyndat.
18.50, 16. 3. 2009, odpovědětBoční tapecy vyndavat nemusíš,jde to i bez nich-jen zbytečná práce a olámeš ty čudliky co to drží
19.53, 16. 3. 2009, odpovědětMůžeš blíž popsat,jak to uděláš bez sundání tapeců těch sloupků aniž bys to palto pošlodil atd?Mě to tedy nešlo a sundat tapecy jsem musel.. Jen chci říct,že ty tapecy jdou sundat při tahu směrem nahoru ke střeše-tak na to bacha-jinak se utrhnou plasový příchytky a je nutný koupit novej tapec.Chce to s tím ale chvilku mrdlat nahoru a dolu aby se příchytky vykejvaly.
20.06, 16. 3. 2009, odpovědětMůžeš blíž popsat,jak to uděláš bez sundání tapeců těch sloupků aniž bys to plato poškodil atd?Mě to tedy nešlo a sundat tapecy jsem musel.. Jen chci říct,že ty tapecy jdou sundat při tahu směrem nahoru ke střeše-tak na to bacha-jinak se utrhnou plasový příchytky a je nutný koupit novej tapec.Chce to s tím ale chvilku mrdlat nahoru a dolu aby se příchytky vykejvaly.
20.07, 16. 3. 2009, odpovědětSuper. Jeste se zeptam kde jsou ty 2 šrouby ktere drzi ten sedak? Už je večer a nepujdu to studovat po tmě.
19.55, 16. 3. 2009, odpovědětty šrouby jsou mezi sedákem a kobercema vzádu (nevím jak jinak to popsat. nejsou shovaný-poznáš to. a to opěradlo drží pouze na dvou šroubech které uvidíš až sundáš sedák a pka to opěradlo jednoduše vysuneš směrem nahoru a vyndáš.
19.58, 16. 3. 2009, odpovědět