Jsou nějaké konstrukční změny po faceliftu 156ky po roce 2003? Jde mi o to, že facelift mám a nechce se mi věřit, že auto z roku 04 by mohlo mít tak fatální výsledek v crashtestu-nenašel jsem crashtest pro facelift 156. Svojí alfu miluju, ale tohle mě trochu zaráží...
8.21, 25. 3. 2009, odpovědětjakej facelift? interier, nebo i exterier.
21.38, 25. 3. 2009, odpovědětv tom crash testu je jen skelet 156 bez motoru, proto takový fatální výsledky
23.36, 25. 3. 2009, odpovědětNo hele,já vylít ve 130 km z dálnice,napálil to přímo do pangejtu a podívej-přežil jsem..Kdo to viděl,nevěřil..Normálně jsem z toho vylez-tedy rána to byla strašná a samozřejmě pohmožděnej hrudník od pásu a ksicht odřenej od pytle.Od tý doby tomu crashtestu nevěřim..Přesně tohle mi proběhlo v hlavě když jsem letěl z tý dálnice ven-a kurva,je to v hajzlu když vidíš co se stalo v 56 km/h a já letim ven ve 130..Tak tohle už nerozdejchám a koukej..Ale zažít znova to opravdu nepotřebuju,jedna zkušenost stačí..tak jen abys věděl,že ten crashtest nebude tak horkej jak to vypadá..Já tomu nevěřim a ověřil jsem si to na vlastní kůži..Auto se rozhodně takhle nerozpadlo-dokonce pořád běžel motor (nevybavil kupodivu ten spínač pod sedačkou).
23.46, 25. 3. 2009, odpovědětTo jsou starosti.
6.38, 26. 3. 2009, odpovědět