Muze to být starým olejem,nebo se neco povolilo nebo posralo???
9.24, 25. 3. 2009, odpovědětjakej máš motor a jak moc to teče?? starým olejem to asi nebude
9.35, 25. 3. 2009, odpovědět1.9 jtd mno ono to neteklo,ale jak jsem nechal odvzdušnit spojku tak mi to zacalo tect,asi shoda nahod.Olej mizi docela rychle,tak litr za týden cca.
9.39, 25. 3. 2009, odpovědětMyslíte,že by to mohla být ta hliniková trubka zkorodovaná po zime???Jak jsem tady kdesi cet???A taky mi chvilku lehce vrzal volant.
10.09, 25. 3. 2009, odpovědětNo ty vole co chceš řešit když neumíš ani specifikovat svůj dotaz tak aby to moh někdo vůbec pochopit..jak tady asi má kdokoliv vědět odkud ten olej chčije-jestli z motoru,převodovky,serva..Nikdo neví co máš za auto a motor...No twe,to jsou dotazy-takový mám nejradši
10.29, 25. 3. 2009, odpovědětA ano,něco se povolilo a posralo a stát to bude fakt hodně-to je tak odpověď na úrovni toho tvýho dotazu
10.30, 25. 3. 2009, odpovědětKdyž jsem na alfe tak mám asi mazdu,to je jasný!!!Mno a 1.9jtd jsem taky nekde psal nebo ne??? Strawberry156-ty jsi nejakej exper se mi zdá.
12.09, 25. 3. 2009, odpovědětJak mam vedet odkud to presne tece,kdyz namam moznost koukat na podvozek,já chtel jen orientacne vedet co by to mohlo být a kolik a kde koupím nd. Já nepotřebuji přesný popis,jen nekolik variant nac se pripravit.
12.15, 25. 3. 2009, odpovědětStrawberry 156-nejsem žádnej odborník,ale kdyz se mi ztráci olej z motoru,tak to asi prevodovka ani servo nebude.
12.19, 25. 3. 2009, odpovědětTo asi nebude-ale až tady na tomhle místě vidim poprvé,že ti teče olej z motoru..takže v podstatě do tohohle místa ti moh těžko kdokoliv cokoliv radit.jako,ptám se na něco tak se to snažim co nejvíc popsat a zkonkretizovat..nakonec co chceš dělat-zajeď někam na vysokej obrubník nebo to zvedni,sundej spodní kryt motoru vlez pod to a uvidíš hned a nebo taky neuvidíš-buideš to muset očistit benzínem otřít a projet to a vlézt pod to znova a pak se podívat a možná už to uvidíš..Ale tady to řešit tímhle způsobem,to těžko.To musíš sám pro to něco udělat taky
15.21, 25. 3. 2009, odpověděta ten olej co se ti ztrati z motoru se taky nekde nachazi? nebo jen tak zmizi? protoze pak by bylo dobry vedet kolik za tejden najezdis. jo a bude to praskla vana, kup si ji v autokellu. ale nerucim za to kdyz to nebude vana ale jeji tesneni. ty vole s takovejdlema vedomostma a podminkama k oprave to dej do alfa servisu a rozbij si prasatko.
12.59, 25. 3. 2009, odpovědětTece mu olej z fritaku :) to jsou dotazy.
19.00, 25. 3. 2009, odpovědětTady to je fakt banda jitrnic-nikdo sem nesmí hodit jakýkoliv dotaz aniž by se do něj někdo nenavezl a neurážel. jooo já zapoměl sem smějí psát jen dotazy profi automechanici kteří přes 10 let opravují alfy..PANE BOŽE!!!!!!!
19.32, 25. 3. 2009, odpovědětpo tazatelově replice "namam moznost koukat na podvozek" bylo jasný, že nejlepší rada je : zajeď do servisu. Tak co se navážíš? Pokud na to nemám ruce, tak na to musím mít peníze!
21.35, 25. 3. 2009, odpovědětsouhlasím se strawberrym atd. protože když jsem někdo napíše takovejhle dotaz tak by měl alespoň říct o jakej olej jde, o jakej motor jde, kam se ztrácí (jestli na zem nebo kam) atd. když chce člověk něco poradit tak by to měl zkonkretizovat co nejvíc! to pak můžu napsat "nejde mi to" a poraďte mi.
19.50, 25. 3. 2009, odpovědětTohle fórum je dávno po smrti. Přikláním se k olej. vaně. A ani s tím nemusíš nikam praštit. Někdy se to prostě stává že praskne a většinou u "prsou". Na JTD jsou ty vany silný asi jako šlupka od brambor.
20.02, 25. 3. 2009, odpovědětzdravim potreboval by som urychlene radu ci by pasovala olejova vana z 1,4TS na 1,8TS
9.26, 9. 5. 2009, odpovědětmě se to stalo taky, přes noc jsem měl dobrých 2 dcl na zemi a kouknul jsem na to a tam 4 cm prasklina a ani nevím od čeho, ale vanu jsem nekupoval ale koupil jsem si za 200 kč lepidlo na vany a drží to jako kámen, cca 1 hodina práce, vypustil olej, perfektně odmastit, zabrousit brusnym papirem a nanest lepidlo a za pul hodiny nalit novy olej a je to
15.46, 6. 2. 2010, odpovědětNo dotazy jsou tady někdy opravdu šílený. To se potom člověk nediví jak na tom Alfy jsou. Složitá technika v rukou Lamy a je problém. To už ani nejde urážet, to se jenom divím jak mohl takový týpek vůbec získat řidičák. A pak to vyrazí na silnic, na tachu 200 a další průser. Ach jo
16.36, 6. 2. 2010, odpovědětmuze to byt tesneni pod vikem ventilu pod hlavvou nebo gufero na klice nebo gufero na provodovce nebo dokonce pri nejhorsim nejakej pruraz. co tam lijes za olej???? selenii??
7.03, 8. 2. 2010, odpovědět