Zdarec Alfaci!Minuly vykend jsem zjistil ze mi rezonuje KAT!Udelal jsem razantni zakrok a uplne ho vykuchal,protoze tam byly uvolneni obe dve plastve!A dneska jsem uvazoval ze namontuji Ladak!Jenze pristup na navareni atd.uplne na H....!Vede to tam nad napravnicou!Tak jsem si rekl ze posledni dil s tlumicem uplne vykucham!Ucinil jsem tak a muzu rict ze parada!Kdyby jste vydely co bylo v te vate co je na tech stenach,tak byste neverily!pul kybla sracek jsem stama vymackal a nakonec jsem ji tam ani nedal!Zvuk jako VRC,lip to tahne a proste dobra zmena!Vim ze technicka bude POROD,ale mam to zarizeny!Casem budu davat Ladak origo!Ale zatim uplna Pohoda!--TOT MA ZKUSENOST!
19.52, 28. 3. 2009, odpovědětnevím nevím jestli jsi udělal dobře. katalizátor se odstranuje běžně ale vykuchat původní koncový tlumič to jsem jěště neviděl. mám takovej pocit že se ti tam ty plyny budou akorát výřit a nic víc. a co se týče toho zvuku wrc tak to tě brzo přejde. měl jsem tam půl roku sportovní uni tlumič a po hodině jízdy mě z toho rámusu už bolela hlava. a počkej až tě zastaví policajti kvůli tomu že ti to řve.
20.46, 28. 3. 2009, odpovědětno ja som tiez vyrval kat zamenil sted tlmic za rovnu ruru v zadi ma ladak upraveny na znesitelny zvuk chce to ca spekulovat ladit improvizovat taha to od spodku ako sa to p pise spotreba z mojho nazoru mi stupla lepsie vyprazdnovanie lepsie úlnenie a to zanmena viac vzduchu vizc paliva večsi vykon + 5 - 10 %
21.30, 28. 3. 2009, odpovědětjasný ale vyrvat vnitřnosti z koncovýho tlumiče je blbost. to už je lepší koupit ten uni laděnej výfuk co má průchozí perforovanou trubku ale nechat tam prakticky jen obal originálního vejfuku je blbost!! ten kat se takhle řešil vždycky-proti tomu nic nemám!
22.02, 28. 3. 2009, odpovědětto si pak mužete vyvézt rovnou trubku bez ničeho až dozádu! já si například koupil duplex od ragazzonu a to je teprve masakr :-) vše homologováno a plní to limit 78dB .
22.03, 28. 3. 2009, odpovědětnic proti tvoji zkusenosti, ale osobne bych se do toho nepoustel. A jenom jedna vec mimo tema. Co se trochu naucit cestinu? ;o)
4.30, 29. 3. 2009, odpovědětja som mal jeden cas, len cistu ruru od zvodov - somarina.. okrem toho, ze sa to nedalo vydrzat, auto skoro neslo, vsetko to slo do vyfuku bez obmedzeni, takze ziadny tah auta.. potom som dal stredny tlmic, ale nie origo, len nejaky dopasoval, uz to bolo skoro ok, auto tahalo ako predtym, len ten zvuk na konci bol este dost masaker.. Neskor prisiel vyfuk z motorky, ten to tlmi uplne, auto taha este lepsie ako pretym a uz aj krasne pocut nasavanie cez hrusku.. :-) takze asi taketo su moje skusenosti.. :-)
9.32, 29. 3. 2009, odpovědětJa vim!Psal jsem ze je to jen prozatimni reseni nez dam Ladak!Ale v tom koncovym tlumici se hromadi tolik sracek ze se nedivym,ze tu mnozi z vas pisi ze se ucpava vyfuk!Jen jsem se chtel podelit o zkusenost!PS:at to jezdí!!!!
14.11, 29. 3. 2009, odpovědětJo a ten zvuk neni zas to ostrej!jen pri vyssich otackach!Zkousel jsem to nastartovat bez toho koncovyho tlumice,a to byl teprve rachot!!!BRUTAL!!
14.12, 29. 3. 2009, odpovědět