Čau, mám V6 Q-system a když jsem s ní poprvé jel, tak mi připadalo, že oproti tomu, co ukazuje ručička tachometru, stojím. Tak jsem si orientačně zjistil, kolik ukazují digitální radary, co teď vyrostly na příjezdech do měst a rozdíl byl skoro 20 km/h. Když stojím(motor běží), tak se ručička zastaví na 15 km/h. Dalo by se s tím něco udělat? Už mě nebaví pořád přepočítávat rychlost :o)
18.28, 15. 2. 2007, odpovědětDík za rady. Je jich tolik, že to ani nestíhám pročítat :o)
22.06, 21. 2. 2007, odpovědětAhojte lidičky, chci se zeptat nevíte na jakých stránkách bych mohla najít pozadí na tachometr? Zkoušela jsem to najít jak jsem mohla, ale neúspěšně. Předem děkuji
20.09, 31. 3. 2007, odpovědětrozebrat tachak a posunout rucicku niz ...
7.25, 1. 4. 2007, odpovědětProšel bych si spojení mezi čidlem převodovky a tachometrem a případně se podíval, zda není na tachometru nějaký nastavovací člen. Každopádně nelze brát za bernou minci informace ze stacionárních radarových informačních panelů, u nás dopravní komise dohodla nastavení zobrazené rychlosti + 5 km(interní info). A navíc tam mají nějaké omezení na max 80 km/hod, aby se u toho nestahovali místní dementi a nezkoušeli maximálku. :-)
10.25, 1. 4. 2007, odpovědětodmeraj si to podla GPS to mas nejpresnejsie
16.36, 2. 4. 2007, odpovědětpodla Gps moja ukazuje o 5km/h menej
19.26, 2. 4. 2007, odpovědět