Vie mi prosim niekto poradit odkial sa mi vzala voda v kufri tam dole kde je rezerva cca 2L vody??? Mam 156 SW asi ma porazi, ten koberec je cely napity! Vdaka Juro.
18.14, 30. 3. 2009, odpovědětAj ja som to mal.......pod kolesom rezervy su take male otvorceky a najskor odtial. Ja som si ich zablendoval a mam to vybavene,.....a este mozno zateka kolo tesnenia dveri alebo okolo svetiel co su v platniku.
18.41, 30. 3. 2009, odpovědětVdaka, musim vyhadzat koberce a skusim to nejako odsledovať...
18.47, 30. 3. 2009, odpovědětJa som si to vsimol cez zimu ked som chodil do auto-umyvarky.......a potom mi doslo ze ked mi tam ta triska umyvala spodok tak mi tam nastriekalo vodu pod tlakom. Ale ako som pobedal aj tesnenie pod svetlami moze prepustat.
19.01, 30. 3. 2009, odpověděttak tie otvory tam asi na nieco sluzia, napriklad na take odvetranie... su aj na inych miestach podlahy. striekat wapkou do tych miest sa nema, a ked uz, tak pod uhlom do smeru jazdy. to auto nie je predsa vodotesne :)
22.13, 30. 3. 2009, odpovědětPeter mas pravdu ze na nieco sluzia. Ale ked si na umyvarke kde ti umyva auto ta automaticka linka ktora ma tie trisky namontovane niekde na podlahe a strieka vodu tak ze opisuje kruznicu tak to nikto asi neovplivni, takze nezabranis tomu aby tam nestriekala. A vsimol som si ze na tych otvoroch aj tak v podstate z velkej casti lezi rezerva takze tam to vela neodvetra.
23.36, 30. 3. 2009, odpovědětved to samozrejme, ale dva litre je dost. to skor bude to tesnenie.
19.03, 31. 3. 2009, odpovědětTake velke mnozstvo by teoreticky mohlo vtekat okolo tesnenia svetiel.....ak nie su poriadne utiahnute tie skrutky tak je tam idealne miesto pre "vtek" vody.
19.08, 31. 3. 2009, odpovědětvětrací otvory jsou jěště v místech kde se napojuje nárazník na karosérii (po stranách). je to vidět když se odklopí tapec a jde se jakoby ke šroubům který drží ten nárazník. myslím, že na jedné straně je gumová záslepka a na druhý straně plastová mřížka. mě tam tudy zatékalo když mi ta záslepka vypadla. ale mám sedan-jak je to na SW nevím.
19.16, 31. 3. 2009, odpovědětPodla mna aj na SW je ta vetracia mriezka......mal som teraz rozbity zadok a menilo sa aj to.
22.09, 31. 3. 2009, odpovědětMě takhle nateklo do zavřeného kufru při průtrži mračen.
13.52, 7. 4. 2009, odpovědětDakujem Vam... Presne ako hovoril: frestcrash, ako je spajany kufor s pravym blatnikom, tak tam som nasiel dieru cca na priemer palca a nebola tam ta gumova zaslepka, ale uz je tam zasilikonovany stupel zo sampusu!!!!!!!!!!!!!!!!
21.47, 14. 4. 2009, odpovědětmna uz porazi asi..mam 156 sedan facelift a popozeral som uz vsetko co tu riesili.Vysusil som cely kufor koberce proste komplet.po mesiaci voda stoji pri rezerve, koberec absolutne mokry a ked dam ruku pod blatnik na boku hore pod tapacir mokre.nechapem tomu.okolo svetiel zatesnene, ziadna diera.uz nemam napad co by to mohlo byt.
13.46, 28. 2. 2014, odpovědět