čau chlapy,tak nevim,co si o tom myslíte vy?první zima s alfátorem a myslim že se potvrdilo,že ty italové ze zimou moc nepočítali. Nejdřív mi přestalo jít to ABS a ručkou a tachometrem,jak už sem tady psala (to už teda přestalo jít někdy na podzim) a od včerejška to zase šlo,tim neříkam že je problém vyřešenej,protože to pořád problikává,ale za celou zimu to nešlo ani jednou.termostat byl v zimě taky zmatenej,od příchodu prvního tepla funguje jako hodinky,po zimě mi nějak hučí výfuk asi nějaká ďurka,jízdní vlastnosti alfína na sněhu jsou taky dost divoký.....tak mi to připadá, že na zimu to moc stavěný neni.to nepočítam extrémní zamrzání všech dveří,stěračů a pod...Každopádně je těď teplo,tak do příští zimi je času dost.
8.55, 3. 4. 2009, odpovědětSprávný ital v zimě nepracuje a léto to vždycky nějak přečká.
16.54, 3. 4. 2009, odpovědětAloháá Viky.Zimka byla docela dlouhá, ale mně alfinka nezamrzla. Žádné problémy. U Tebe se divím, že tak hezká kočenda má takoví problémy.Jak ABS a tachometr funguje, to je jen dobře a tu ďurku ve Tvém výfuku můžem nějak utěsnit,jak budeš chtít. Ale hlavně že je již teploučko a stírače stírají a blinkry blikají. měj se fajn.
20.01, 3. 4. 2009, odpovědětAhoj,moje alfa má asi zimu ráda protože žádnej problém co píšeš neměla
20.56, 3. 4. 2009, odpovědětJá mohu potvrdit že co do Alfice dali VDO, tak je jízda na sněhu lahůdka. Teda pokud chcete jet a ne dělat hodiny. Zatím mi ze všeho vytáhla. Ne že bych necejtil že jsem ulít, ale než jsem stačil otočit volantem, tak spořádaně jela tam kam jsem jí směřoval volantem.
23.53, 4. 4. 2009, odpovědět