dobry den prosim o radu dnes sem zjistil ze nam na alficce nejde klima pri blissim prohledani sem zjisti ze se nespina kompresor klimatizace jelikoz jsem se ucil jako elektrikar zjistil sem ze do dratku u klimakompresoru nejde stava a tudis sem skousil klimakompresor zapojit primo na bateriji najednou se sepl ale presto nefunbovala nefoukal studeny vzduch a hadice co sou u kompresoru maji bit 1 tepla a druha studena nic takovyho se nestalo obe bily teple mam forda mndeo mk1 s klima a vse funguje jak ma prosim poradte cim bi to mohlo bit popripade kde je tlakovy ventyl na klimakompresor na spusteni jelikoz vim ze kdys je malo chladici kapaliny nesepne se dekuji tony
19.45, 4. 4. 2009, odpovědětSpinač vysokého i nízkého tlaku v klim. soustavě jsou v jednom čidle které se nachází na pohlcovači vlhkosti v pravém blatníku před podběhem.Pod světlometem bys měl vidět konektor čidla když zvedneš kapotu.Nejdřív nech změřit tlak a když bude nízký trochu média je tam potřeba doplnit aby jsi našel případný únik.Po opravě pak naplníš správným množstvím.To ale každý chladař zná.
22.09, 4. 4. 2009, odpovědětdiky za radu jen nechapu proc se nesepne ten klimakompresor a kdys ho sepnu naprimo funguje ale presto nefouka studeny vzduch a kde najdu klapku na telou a studenou jelikoz my pripada ze se nedovyra je tam nejaky servo popripade kde to mam hledat diky
7.50, 7. 4. 2009, odpovědětNo ako pisal Vilda, ked mas malo media, tak sa kompresor nezopne, skus najprv doplnit klimu a tak vyskusaj...
12.12, 7. 4. 2009, odpovědětpresne toto som mal aj ja, pred minulym letom. kompresor ani nezopol ale neskusal som ho napriamo napojit, proste som dal vymenit chladiacu zmes v klime a vsetko funguje ako ma aj teraz po zime. urcite ti v servise kde plnia klimy poradia co s tym keby nahodou bol problem aj niekde inde.
23.02, 7. 4. 2009, odpovědětJa mam naprosto stejny problem, klima jako funguje, ale nesepne spojku kompresoru. Tak sem zkousel pojistky, relatka, hledal sem po kabelech, pri pripojeni napeti na spojku krasne spina. Nakonec sem uz bezradnej udelal to nejjednoduzsi, tj, ze sem pres ventilek zkusil, jestli je tam tlak. Vubec nic. Nechapu to, 2 roky fungovala bezchybne a ted je uplne prazdna...
12.06, 8. 4. 2009, odpovědětToto isté som zistil teraz ja. Ak budeš mať informácie o závade, napíš prosím.
11.51, 10. 6. 2009, odpovědět