Zdarec, tak mě asi potkalo to co něktré z Vás, dneska mi začlo hodně klepat v motoru, rožla se kontrolka mazaní. Motor sice běží ale mlátí to v tom:-( Co to všechno může být a na kolik vyjde oprava?Ach jo a to jsem s tím za studena jezdil jak duchodce a lil tam Selenii:-( Díky za odpovědi...
22.47, 4. 4. 2009, odpovědětKolik si s ní najezdil,než se tohle stalo?Jak dlouho jí máš?A kontroloval jsi ten olej průběžně?nedošel nikdy?No jinak buď rád,že v tom jen klepe,že nemáš kouslej motor,proraženej blok,ohlou kliku nebo něco horšího.Levný to asi opravit nebude,ale pořád levnější než novej motor za 20 u kterýho nevíš v jakym je stavu.Rozhodně s tim dál nejezdi
23.00, 4. 4. 2009, odpovědětMotor jsem už právě měnil (minule to byla klika ven, díra v bloku a komplet zadřený,3. píst se rozpadl) motor se tam dával použitej takže těžko říct co to bylo...od výměny jsem to kontroloval, jezdil do 3tis když to bylo studeny atd.Oleje tam bylo tak 3/4 rysky, parkrát za jízdu jsem ho protočil ale vždy až byla teplota 90C tak ja už nevím, Alfa se mě strašně líbí, ale tohle je už docela na mě moc:-( No nečekám opravu za 500kč spíš mě zajímá jestli se to dá reálně spravit, nerad bych to zase po nějaké době opakoval. Nějaký doporučení kam s tím Brno a okolí?
23.12, 4. 4. 2009, odpověděthnjustne mame problem... :( v mojom okoli je vela ´TS alf a klepe kazda hlavne za studena.. mlati to aj ked je zohriata?
12.30, 6. 4. 2009, odpovědětzkus zavolat na 608824335 mně spravují alfu 2,4jtd a jsem max spokojenej dávám tam už několikátý auto a vždy vše spravili,jeden z mála servisů,kde si zakládají na kvalitě... je to cca 60km od brna, po dohodě by asi mohl přijet s podvalem pro auto.
20.13, 6. 4. 2009, odpovědětDíky za kontakt, jeste uvidim, rači bych něco blíž, uvažuju o Lipůvce - někdo je tady doporučoval....
23.05, 6. 4. 2009, odpovědětjak myslíš, v lipůvce zkušenost nemám já servisuju co mám auto tam a sem spokojenej,dneska sem tam volal tak sem si na tebe vzpomněl a prej by se na to mrkli,že se máš ozvat,tak jak chceš. jinak sem se bavil s jednim známým co vozí auta tak ten mi říkal,že když bych kupoval benzin,tak si mám dát bacha,aby neměl zvuk jak diesel,že to dělá přidřená hlava. ale necci tě strašit,může to být i něco jinýho
9.28, 7. 4. 2009, odpovědětTo mas z tý tvý selenie,zkus si zavolat na Kollarovou v Brne tam ti s tím rozhodne pomuzou,jsou dobří!!!
9.49, 7. 4. 2009, odpovědětOleje radši řešit nebudem:-D Nějakej název nebo kontakt bys měl? nic jsem nenašel na kollarove....
23.18, 7. 4. 2009, odpovědětLipůvku doporučuji,vlastní zkušenost. Vlídnost a serióznost.Jezdím tam se dvěma autama a jsem spokojen.Ten tvůj problém vidím na kliku. :-(
23.13, 9. 4. 2009, odpovědětLukasi, ty ten motor můžeš rozmazlovat jak chceš, kdy ho nerozmazloval předešlý majitel. Předpokládám, že nejsi první majitel.
18.12, 10. 4. 2009, odpověděthttp://www.alfa-romeo-go-motors.wgz.cz/ Tady motory generálkují a občas mají na prodej celý motor po GO za 25tisíc.
18.49, 13. 4. 2009, odpovědět