Caute, chcem potiahnut napajaci kabel pre zosilnovac ale neda sa mi odobrat stierac na strane vodica, aby som mohol ten kryt dat dolu. Je prichiteny maticou, ktoru som odkrutil ale nedje vonku. Neviem ci je to tam este niecim prichytene alebo je to zahrdzavene. Neviete poradit?
16.50, 7. 4. 2009, odpovědětnic jinýho než matice to tam nedrží. máš to zakouslý-něčím polej, trochu opatrně poklepej a vytáhni.
17.23, 7. 4. 2009, odpovědětkde je vůbec díra do kabiny?taky budu tahat kabel k zesíku-kde je díra a jak se k ní dostanu???
18.36, 7. 4. 2009, odpovědětMůžete to někdo nafotit kde je ta díra do kabiny?je to nutný-díky..
18.36, 7. 4. 2009, odpovědětNo ja by som to aj nafotil ale musim najprv dat dolu ten sprosty stierac. Dneska to uz necham tak a ak zajta sa mi podari odobrat ten stierac tak nieco pofotim a dam na web. Ale ta diera do kabiny je pod tym plastom, je tam nejaka gumova zatka a tadial sa to bude mozno dat prepchat.
19.04, 7. 4. 2009, odpovědětAž se ti to povede,tak to pls nafoť,byl bych ti vděčnej..nechci pátrat naslepo..Jinak pokud povolíš a sundáš tu matku co ti drží ramínko stěrače tak tren stěrač drží prakticky už jen na kuželu-na tom je nalisovanej tou matkou.Když tak vem dvě kladívka a oběma najednou proti sobě do toho oka bouchni (myslím ze stran)- a mělo by to odskočit..takhle se to řeší i s kulákama když nemáš stahovák a taky to odskočí..je to tedy prašečina,to jo no..Ale stahovák na stěrač asi neseženeš.
19.42, 7. 4. 2009, odpovědětOk. Skúsim to
19.48, 7. 4. 2009, odpovědětZa pedalmi....
20.02, 7. 4. 2009, odpovědětmimochodom stierac ti pojde dolu lahko len to strekni napr. WDckom a potom chyt stierac a jemne odseba a k sebe s nim pohyb. drzi to na takom viachrane.
22.54, 7. 4. 2009, odpovědětNo tak tie stierace tam drzali riadne ale dlou som ich nedaval. Nemam na taketo veci nervi. Ale ten kabel som pretiahol tade do vnutra. Uz pozeram foto a idem dat na web.
14.33, 8. 4. 2009, odpovědětChlapci toten stierac tam nechajte, tam je krasna dierka zarobena len gumou, date to prec a ste v kabine. Jeto na strane vodica, vyfotim vecer, dam to sem...
14.49, 8. 4. 2009, odpovědět