odrenou hauknu jsem zakitoval a nastrikal ,ale sou na nem krupicky a bordel .nejde to ani rozlestit .nevite co by mohlo pomoct abych to nemel drahe v lakovne .diky strikaci pistol nemam
18.58, 10. 4. 2009, odpovědětKdyž bys to dal do lakovny tak tě tzo vyšlo levnějc než co jsi do toho už dal-a hlavně ten výsledek by byl jinde.Pokud to neumíš,tak to nedělej a obzvláště ne někde venku-cos čekal jak to dopadne?Jinak nerozleštíš to ničim.
19.23, 10. 4. 2009, odpovědětDomáci lakováni je na nic
19.53, 10. 4. 2009, odpovědětZkusil bych to tak 2000 smirklem pod vodou a pak rozleštit. Nic jinýho mě nenapadá. A to že Ti nadávaj si nevšímej. Holt oni jsou dokonalí.
11.42, 11. 4. 2009, odpovědětA když jsi to vykytoval, tak jsi to rovnou stříkal, nebo jsi po kytování nanesl plnič a pak terpve základku a vrní barvu?
16.00, 11. 4. 2009, odpovědětJo a taky záleží, jakou pistoli jsi používal a jakej tlak vzduchu jsi měl nastavenej,kolik barvy Ti pistole dávala, jakou trisku jsi použil atd.. protože pokud nemáš dostatečně výkonnej kompresor, kterej dostatečně nefouká, a ještě špatně nastavenou pistoli, tak nikdy nedocílíš uplně hladkého povrchu....Nechci dělat chytrého, ale něco jsem teď taky lakoval a chodil jsem pro rozumy k lakyrníkům, takže mě trochu poučili...:o)
16.03, 11. 4. 2009, odpovědětVždyť tam píše,že pistoli nemá-takže to nejspíš stříkal sprejem.A jo,není to jednoduchý a i když pochytíš pár cennejch rad od lakýrů,ještě neznamená,že to umíš..To jsou léta praxe a umu a hlavně mít perfektně připravenej podklad a stříkat v bezprašnym prostředí což venku nikdy nedocílíš.
17.43, 11. 4. 2009, odpovědětvenku bych stříkal nejvýš mojí 120ku ale dražší auto stříkat v domácích podmínkách? to mi přijde jako opravdu hloupost. i lakýrníkovi s někalikaletou zkušeností a v dobrých podmínkách se občas něco nepovede. Na lakování musí být box o dobrý vybavení-to je můj názor.
19.31, 11. 4. 2009, odpovědětAby jste se neposrali :o)
15.14, 12. 4. 2009, odpovědět