Jake pneumatiky na leto- 215 nebo 225? stranou nechme cenu pneumatik a znacku. Zajimalo by me rozdil v prilnavosti jestli se to vyplati a jestli nejsou nejake problemy pri provozu (dreni apod), dale jestli se to da zpetne zapsat do TP a jak.... za kazdou radu budu rad :) chci to na 17ky kola :)
22.40, 12. 4. 2009, odpovědětv technicaku mam 215/45/17 jako max rozmer. Mel jsem je tam a sly pryc.Prioritu melo pohodli a schopnost jezdit po tech nasich silnicich s vyjetyma kolejema.
7.17, 13. 4. 2009, odpovědětTakze 225 urcite? :) Ja se bal aby se to tam veslo ale jak koukam tak vetsina alfistu jezdi na 225 bez problemu tak uz je asi jasny co obuju :)
16.14, 13. 4. 2009, odpovědětNo-já bych to viděl asi následovně,pokud tedy pominu TP,ve kterém máš uvedeny rozměry pneu a disků. Čím vyšší věk-tím užší a vyšší profil,čím mladší a jezdící stylem poplatným tvého nicku-tím širší a nižší pneu. Odzkoušeno v praxi na mé 156.Na zimu mám 205/55/16,léto 215/45/17. Na zimních se Alfi chová jako pohodový kočár,díry a výmoly tolik nevadí,podvozek naprosto jistý.Na letních začne v tobě bít,chtě nechtě,currore sportivo-je to prostě o něčem jiném.Již tak hodně jistý podvozek,přejde do dimenzí motokár,ovšem se všemi klady(naprosto jisté vedení stopy,přímějšíreakce na pohyb volantu,téměř snová přilnavost),ale také zápory-jsi téměř detailně imformován o každém větším kaménku a každá vymetená díra potom zanechává na tvém srdci,infarktovou stopu. Pokud jsi mladšího věku a finančně nestrádáš-tak není co řešit!!
21.59, 15. 4. 2009, odpovědětTo satelit: tento test som čítal aj ja, nikto tomu nechápal...
23.34, 15. 4. 2009, odpovědět