jakou máte skušenost s elektrickou leštičkou na auto třeba jako jsou od firmy ferm jde to poznat že je to lepší než rukou a švedskou utěrkou
12.25, 13. 4. 2009, odpověděttaky by mně to zajímalo jaký to má efekt
20.46, 13. 4. 2009, odpovědětmě by zase zajímalo jestli to nenechává nějaký stopy na laku. myslím tím takový ty jemný rýhy (jestli se to tak dá nazvat) jako se udělají častým mytím v myčce.
20.54, 13. 4. 2009, odpovědětpodle mně ne ,protože ono to dosedá takovým jemným vláknem na lak a v každé profesionalní firmě jako je sonax centrum apodobně to tím taky dělají,ale ZASE JE PRAVDA ŽE MAJÍ NASTROJ TŘEBA ZA 10000KČ A NE ZA 500 Z OBI
21.01, 13. 4. 2009, odpovědětBál bych se toho v každym případě..měl jsem jí dokud mi jí neukradli a nestihnul jsem jí bohužel otestovat ani jednou a to jsem na to měl dost dlouho..Ale stačí kamínek,nebo cokoliv tvrdšího a dovedeš si představit co to udělá na laku?Neříkám,že s tím nejde leštit,ale já se toho prostě bál,hlavně tohohle nebezpečí-stačí přifouklý zrnko písku a je vystaráno.
1.07, 15. 4. 2009, odpovědětMá mdoma ruční elektrickou domácí leštičku a v pohodé už dva roky, žádné rýhy to nezanechává. Ale musí být čistý ten leštící návlek(to vlákno) čistý mám na mysly žádné pevné nečistoty jako je hlína, prach a pod. Doré je ji vyprat(ručně) - usučit a pak leštit. Může být špinavá od toho vosku, to samozřejmě nevadí(pokud to nrjsou zaschlé hroudy) stála mě 350,-
7.10, 15. 4. 2009, odpovědětdobra vec. pekne vylesti . ale kvoli kamienkom a zrnkam piesku umyjem vzdy auto 2 krat. najprv nahrubo bordel umyjem, potom do cista. a lesticku nikdy nepolozim na lestiaci kotuc, vzdy bud opacne alebo hned hodim do sacka. a zatial ziadny problem...
7.49, 15. 4. 2009, odpovědět