Dobrý den,uvažuji o koupi alfy romeo 156 1,9 JTD,1887 ccm / 96 kW klimatizace r.v 01,118tis.km najeto,původ italie,serviska,2 x airbag; ABS; dělená zadní sedadla; el. okna; el. zrcátka; imobilizér; litá kola; nastavitelný volant; otáčkoměr; posilovač řízení; Rádio; tónovaná skla; venkovní teploměr; výškově nastavitelná sedadla. Zajimalo by mě na co si dát pozor při koupi, případně zkušenosti s tímto autem,dostupnost náhradních dílů atd.Auto bude využíváno na dojíždění do práce plus na dojíždění na výstavy se psem.Pomůžete mě při rozhodování jestli alfu nebo octávku v tdičku? Ale alfa je krasavec,to je bez debat. Děkuju moc za Vaši pomoc.Jirka
22.57, 14. 4. 2009, odpovědětjirko, na psa ti stačí šalinkarta
23.45, 14. 4. 2009, odpovědětmyslim že záleží jen na tobě kam tě srdce táhne, protože ono to ve výsledku na konec vyjde na stejno.. např. já mam alfu a otec si koupil octavii.. dokonce bych řekl že většina dílů je dražší na tu octávku.. těch kusů železa na podvozek nebo rozvody... u alfy zas častejc měníš olej a rozhodně má dražší díly karoserie.) tak si vyber! rozhodně na servise neušetříš ani s jednim
0.05, 15. 4. 2009, odpovědětpokud se o to auto budete starat jako o druhýho výstavního psa tak doporučuji.alfa je náchylná na nápravu,takže ramena,poloosy....pořád měnit.záleží na jaký kus se trefí,ale pokud chcete auto s minimální údržbou tak nedoporučuji,ale pokud se o něj budeš chtít starat trochu víc,tak ti to pak několikanásobně vrátí
8.31, 15. 4. 2009, odpovědět