Narazil jsem na prodejce nahradních dílů za super ceny !!! Máte-li již s tím obchodem zkušenosti, zkuste se podělit. Tu je odkaz: http://www.pop-art.cz/WbaPrdCatalogView.ASP?PrcRc=1 HoKiBeKo!
8.41, 19. 2. 2007, odpověděttj sebereklama? :-D pac kam u Alfy kliknu, skoro se trefim na hlasku " Litujeme, v tomto výběru nenáme k dispozici žádnou nabídku zboží." :-D
8.50, 19. 2. 2007, odpovědětzkus třeba( MJauto) taky dobry a docela vyběr.
9.10, 19. 2. 2007, odpovědětTak tos objevil ameriku! Kupoval jsem tam asi 3x a v pohodě.
10.29, 19. 2. 2007, odpovědětMám krásné auto značky Alfa Romeo teprve 14. a ještě jsem žádné díly nepotřeboval!!! Ameriku bych s tím nesrovnával páč tolik hoven a špíny na tak perfektních int..stránkách není! Děkuji ti za odpověď. Jsem rád že na svou plechovou milenku nekupuji nic co by ji mohlo nějak uškodit!!! HoKiBeKo!
21.40, 19. 2. 2007, odpovědětKdyz budete shanet naky dily, tak nejdriv zkuste tohohle chlapka, ma skoro vsechno a co ne, to vetsinou sezene, ale hlavne za super prachy!!! Telefon: 728008844
18.01, 20. 2. 2007, odpovědětMám s tímto pánem zkušenost. Naslibuje hory doly a potom nebere telefon. Když mu zavolám z čísla které nezná tak mi odpoví , že není problém ,vyřešíme to zítra a situace se opakuje. Tento stav trvá už 3 měsíce!!!!! Nechci nikoho házet do jednoho pytle , ale drtivá většina pánů z vrakoviště má po telefonu všechno , ale když dorazíte na místo tak z 10 věcí mají sotva dvě a většinou poškozené za cenu nových z druhovýroby. Spoléhají na to , že když už dorazíte , tak vám něco nacpou. To je moje dlouholetá zkušenost.
9.10, 2. 4. 2008, odpovědětPozor na něj je to podvodník a většina náhradních dílů pochází z kradených vozů třeba někoho z vás.
11.23, 7. 3. 2010, odpovědět