Mám tu termostat na JTD, plně funkční, jen otevírá o 13 stupňů dřívě, při 76 oC. Je něco takového prodejného, resp. uměl by si to někdo opravit?
20.26, 27. 4. 2009, odpovědětjelikož otvírá o 13°C dříve ale jinak je plně funkční (asi ostatní funkce) :-) :-) :-) tak si myslím že ho neprodáš.takových termostatů má každý mraky. Beru tuhle otázku jako recesi protože jsi to určitě nemyslel vážně.
20.37, 27. 4. 2009, odpovědětBeru to vážně, někdo má termostat který je kaput a neotvírá vůbec, nebo nezavírá apod. Třeba to lze opravit, proto se ptám. Je to přeci "jen" mechanika
21.07, 27. 4. 2009, odpovědětnevím o tom že by se to dalo zpravit. je tam opotřebovaná pružina která otvírá na základě teploty která na ní působí a oprava je asi nákladnější než zakoupení nového. a neznám takovýho s prominutím "blba" který by si místo zakoupení plně funkčního (který otvírá přesně) namontoval do auta termostat který neotvírá při teplot+ při které otvírat má. aspoň já nejsem tak bohatej abych do auta cpal nefunkční věci.
21.12, 27. 4. 2009, odpověděthej otvara skor a ako je to ked otvfori a ma zatvorit zatvori vobec alebo tzv nedotvara taky mam plnefunkcny a ma rok znacky facet uz ani bohovi radsej vernet
21.42, 27. 4. 2009, odpovědětpokud vim,tak tady je nekde popsana oprava termostatu.takze opravit jde.ale vadny termostat asi neprodas
13.04, 1. 5. 2009, odpovědětmam jeden na predaj.dal som vymenit a nakoniec sa ukazalo,ze mam vadny budik.predam alebo zamenim za budik s oranz.cislami.piste na mail
19.53, 20. 5. 2009, odpovědět