cau shanim pneu 215/45/17 nevite nekdo o necem za dobry peniz ?
16.23, 28. 4. 2009, odpovědětAhoj! Koukni na www.autokseft.cz Jsou tam pneu ACCELERA,asi nějaká Asie.Upozornil mě na ně jeden kolega,slíbil,že pošle i nějaké nezávislé testy.Ty mi sice neposlal,ale tvrdil,že vycházely velmi dobře.Při té ceně velmi zvažuji,že bych je ochutnal.
21.51, 28. 4. 2009, odpovědětkoukni na www.pneunet.cz. a já nejsem tak bohatej abych riskoval a kupoval nějaký pneu značek o který jsem v životě neslyšel. mám odskoušený pirelli p zero nero, dunlop a nebo bridgestone potenza.
22.17, 28. 4. 2009, odpovědětJá mám momentálně Dunlop SP Sport 200E. A jsem spokojen.
22.20, 28. 4. 2009, odpovědětCau, ja som prave kupoval nove, predtym som mal Falken, teraz som zohnal Fulda Carat Exelero za 85 Eur/ks. Zatial som nabehal len par sto km, ale javia sa velmi dobre, dobre sedia na suchu, za mokra som ich este moc netestoval.
8.15, 29. 4. 2009, odpovědětdiky vsem ,jdu do LASSA Impetus sport vyrobce je brigestone a jsou dost chvaleny a nemeci TUV je testovali a dopadli prej hodne dobre a i na mokru tak uvidime.
14.38, 29. 4. 2009, odpovědětStejně jako gonzales mám Fuldy Exelero 215/45 R17 a tak uplně z nich nadšen nejsem. Pokud pominu celkově pekelný rozměr na naše silnice (vyjeté koleje atd, to je boj s volantem), tak mi přijdou že jsou na vlhku dost kluzký. Na auto.cz byly teď nějaký testy a neměly tam ani zrovna lichotivý index navíc nedopadly ani nejlepé z pohledu opotřebení a spotřeby paliva. To sice nemůžu ze zkušeností hodnotit, ale je pravda, že jsou celkem hlučný... hučí.
11.30, 30. 4. 2009, odpovědětAko vravim, za mokra som ich este nestihol otestovat, to, ze je to pekelny rozmer nema vplyv na znacku, spotreba ma absolutne nezaujima (je to relativne, ked vypnem radio, tiez nieco usetrim, ale povedzme si, za cely zivot to bude tak na jeden dobry obed, ale zivot mame len jeden) a hlucnost som nepostrehol vyssiu.. v porovnani s cim? s gumami s tym istym rozmerom? si mal pred tymito ine s tym istym rozmerom? teda po zime si uz mal dvoje gum? lebo s mensimi zimnymi to porovnat nemozes... takze to mokro beriem a hluk si neuvedomujem :)
15.16, 30. 4. 2009, odpovědětNo s tym opotrebenim si ma nepotesil, dufam, ze ich nezjazdim za sezonu, sakraa :(
15.17, 30. 4. 2009, odpovědět