Nevím kolik je potřeba energie na vyndání motoru 3.2 6V, ale jak je vidět, tak to jde skoro samo:-) http://www.novinky.cz/krimi/169149-upadly-motor-ochromil-dopravu-v-praze-nehoda-zastavila-magistralu.html
18.07, 19. 5. 2009, odpovědětteď jsem to dočetl, drsný :) ... A není to 2.5 V6?
18.12, 19. 5. 2009, odpovědětNE je to GTA 3.2v6.
18.13, 19. 5. 2009, odpovědětAha pardon, to video jsem přehlédl, je to GTA 3.2 :)
18.15, 19. 5. 2009, odpovědětTo si děláte prdéééél !!!
18.19, 19. 5. 2009, odpovědětJojo taakový auta by měli řídit ti co maj aspoň 10 let praxe.Jinak to ty mlaďochy hnedka posmyka:-(.Řidič přežil takže ...škoda toho GTAčka......kurv...fakt škoda.
18.38, 19. 5. 2009, odpovědětTo musela bejt rána ve slušný rychlosti i když se to nezdá..Stačí se kouknout co ten motor proved s tím citroenem.No,přemejšlim proč se takhle vytrhnul-nejspíš ten týpek zachytil ta něco spodkem za ten motor a už to šlo.Nejspíš by se takhle vyrval z kařdýho auta-vejfuk je přetrženej ve vlnovci.
18.44, 19. 5. 2009, odpovědětSolidní pako:D, když stým neumí jezdit s takovou krasavicí, tak ať si radši koupi trabanta;-). Veliká škoda:-(
19.11, 19. 5. 2009, odpovědětstane se ne? nikdo neví co se mu stalo a proč to narval tam kam to narval. I člověk který umí řídit dobře občas pochybí-nikdo není neomylný. ale auta je každopádně škoda (vlastně obou aut).
19.23, 19. 5. 2009, odpovědětted říkali na Primě :Zběsilá jízda okolo 150km/hod.
19.27, 19. 5. 2009, odpovědětA přitom byla tak pěkná, chudák Franc :-(( http://alfa-156.ic.cz/phpBB3/viewtopic.php?f=34&t=76
19.33, 19. 5. 2009, odpověděts gta to tam je hned každopádně škoda alfičky musela to být morda jak hovado teď čekám jestli to bude na Nově :-)
19.36, 19. 5. 2009, odpovědětv odpoledních novinách na nově to bylo ale rychlost neříkali. vím že 150km s GTA je tam hned-já má 2,5 V6 a s tou je to tam taky hned ale každej by se měl mírnit.pokud je to tam kde myslím (jsem totiž z písku) tak je tam 70ka.
19.38, 19. 5. 2009, odpověděthovada tupe mlade.... na takove rozbijecky jsou tady prece vw,fordy,oply,skodovky a jine podobne "auta".....toho panacka co to ridil bych normalne povesil za kule do pruvanu a na dosmrti bych ho odsoudil k jezdeni v mhd....skoda alfice no
19.39, 19. 5. 2009, odpovědětKdyžtak beru volant!!!!!!
19.39, 19. 5. 2009, odpovědětKluci to byl Franc? Určitě GTA a z Prahy. Je na novým foru vyfocený než bouralo bylo opravdu opravdu hezký......... koukněte sami.....http://alfa-156.ic.cz/phpBB3/viewtopic.php?f=34&t=76
19.45, 19. 5. 2009, odpovědětjj je to bohužel on.......a ještě jedno vyjádření: Ty Deb...co na alfa156.cz komentují slovi: hovada tupe mlade a pod. tak jsou u mně ignoranti, nikdo z nás neví co se stalo a kdyby se to stalo někomu z nás, tak myslím že by jsme nebyly zvědaví a nějaký anonymi co jen kecají...
20.05, 19. 5. 2009, odpovědětjo a klidně se do mně můžete pustit, to je fuk...ale tenhle přístup mně vytáčí...
20.08, 19. 5. 2009, odpovědětNechapu co to tu resite,at si kdo chce boura jak chce.
20.14, 19. 5. 2009, odpovědětPřesně, tohle píšou pouze hloupí lidé, kteří přemýšlej podle vzorce: mladý člověk+pěkné(rychlé)auto=debil
20.16, 19. 5. 2009, odpovědětVázení... kdysi dávno mě trefil chlápek s náklaďákem a měl jsem sakra štěstí, že to odneslo jenom zrcátko. Ale ty centimetry, který chyběly, aby mě chytil za sloupek a otočil... moc jich nebylo. Víte kulový, co se tam stalo a hned mu nadáváte???? Zamyslete se nad sebou. Pokud jel rychle (jako že 70 asi nejel) je to jeho chyba, za kterou bude platit. Ale komentáře, že GTAcko patří do ruky jenom lidem s praxí... Vy víte, jak dlouho s nim jezdil a jakej to je řidič??? Víte kulový stejně jako já, tak si laskavě odpusťte tyhle stupidní názory. Člověk není stroj a chybu udělá každej. Buďme rádi, že nikdo nepřišel o život a věřim tomu, že franc je natolik rozumnej člověk, kterej se z toho dokáže poučit.
20.18, 19. 5. 2009, odpovědětjá s váma souhlasím a taky říkám ať si každej bourá jak chce a nikdo nemůže vědět co se tam stalo.ale nezlobte se na mě ale pokud jede na takovýmhle místě někdo hodně nad mezí slušný jízdy tak není normální. zajímalo by mě co byste říkaly kdyby místo toho auta do kterýho vletěl ten motor stála vaše alfa nebo jěště hůř nějaký člověk.nikdo nemůže vědět co se stalo a jestli je někdo mladej nebo starej a má silný nebo slabý auto je úplně jedno-záleží vždy na zkušenostech a praxi.
21.42, 19. 5. 2009, odpověděta taky hlavne jestli ma v hlave nasrano nebo, ale nezlobte se tady na me v miste kde je 70KM/hod!!!!!!!!! jet 150 tak to je u me picus. Ta znacka tam neni jentak nahodou, ale vzdycky se najde idiot!!!!!!!! a rikej te si chytrolini co chcete.
21.57, 19. 5. 2009, odpovědětty jsi ztracenej případ...určitě jsi ten co jezdí vždy podle pravidel, to určite, je na místo 70 jet jak se tvrdí 150 je risk a myslím že zato zaplatil, tak proč mu teď nadávat, už se natom nic nezmění, ale pokud tenhle případ odradí od riskatní jízdy jíný
22.19, 19. 5. 2009, odpovědětJJ presne chyba za ktoru zaplatil....a nastastie sam,a neverim ze by siel 150......takze ako pise sketter...scel by som vidiet tych co jazdia predpisovo...okrem miest kde vedia ze meraju...tam sme skoro vsetci predpisovy....hlavne ze sa nikomu nic nestaloo.....
22.41, 19. 5. 2009, odpovědětJa se vam divim!Hadat se tady jako maly decka!Ve zpravach a vsude jinde si to o dost,dost hodne pribarvujou!Pochybuju ze jel 150kmh!To jsou jen novinarsky zvasty!
22.36, 19. 5. 2009, odpovědětNo já tomu věřím že jel 150, vono je to tam totiž docela rychle v tom gtačku..No co naboural, to se stane každému..hlavní je že se nikomu nic nestalo. Všechno ostatní je kdyby a kdyby neexistuje :-)
22.56, 19. 5. 2009, odpovědětV tom místě kde se to stalo když není provoz tak věřim,že 150 jde jet jako nic skoro bez rizika a obzvlášť s GTA s kterou to tam má na pár metrech-je to tam široký jako dálnice,skoro rovinka a mírnej kopeček dolu.Takže věřím,že to tam s tou GTA moh na 150 rozpálit.Sám si tam vychutnávám nájezd na magistrálu-takovou pěknou táhlou přehlednou zatáčku a na výjezdu mívám dvojku na 7000 ot...Ale tenhle úsek kde se to stalo je měřenej,tak je mi divný,že by tam jel 150 a jako pražák o tom nevěděl když je to tam i napsaný.Taky by mě zajímalo co se stalo.No hlavně,že to odneslo jen auto---je jasný,že to hodně zamrzí-stalo se mi něco podobnýho loni touhle dobou..Nepříjemný.
23.03, 19. 5. 2009, odpovědětkdyz o tom tak premejslim... podle toho jak vypadala alfa, tak tech 150 je dost prehnanejch. podle me, rychlost okolo 110-120 by byla realna i na ten usek. kolem toho kila se tam da jezdit i v celkem mirnym provozu. ve 150ti by musel preletet do protismeru. ale jsou to jenom domnenky. doufam, ze nam k tomu franc rekne vic, az se vrati
0.07, 20. 5. 2009, odpovědětTak,tak najlepsie bude vyjadrenie od neho.Ak ma vobec kule na to,aby sa k tomu vyjadril.
9.41, 20. 5. 2009, odpovědětPrej na Primě říkali ;o)) to mě dokáže rozesmát...ani policie ještě neví, co se tam stalo. Mohl jet klidně normálně, za něco zachytit apod. Všechny tady ty "odborné" názory jsou jen pouhé spekulace. Jenom řidič ví, co se stalo...a poslouchat Primu a Novu apod. paskvilní televize...no...to se pak těm názorům tady nedivím. Každému se to může stát a nikomu z vás by se nelíbilo, kdyby ho pak někdo anonymně urážel v diskuzi, aniž by věděl, co se stalo. A pohled jedné strany vám k objasnění vážně nestačí. Pokud chcete opravdu kritizovat jeho umění či věk, tak si počkejte na ukončení vyšetřování. To teprve ukáže, co se opravdu stalo.
9.50, 20. 5. 2009, odpověděttak já si na Novu nestěžuuju.. platí mě víc než dobře.. ;-)
13.29, 20. 5. 2009, odpovědětto nejsou alfisti, ale košťata hloupoučký když TADY píšou tohle!!
10.53, 20. 5. 2009, odpovědětJj nikdo nevi co se tam stalo a vsichni sou chytry jak radia. V tom useku sem jel s dvoulitrem 140 a nejak provoz tam taky byl.... To by tady byla polovina lidi idioti.... R.I.P. GTA :-(
13.17, 20. 5. 2009, odpovědětna sedmdesátce ve městě jet 140-mno, na to nevím co bych řekl. jsou totiž i tací kteří si auta váží a na opravy a nový auto nemaj tak nechtěj aby je sestřelil někdo takovej. když chci jet rychle tak jedu aspoň mimo obec nebo na dálnici,ne? ale já jsem vlastně chytrej jak rádio.
13.52, 20. 5. 2009, odpovědětNa hodne mistech se da jezdit rychleji nez je predepsana, a magistrala k nim patri, je videt ze tam casto nejezdis!
14.31, 20. 5. 2009, odpovědětDá se tam jet rychle to nikdo nepopírá-klidně i těch 140 nebo 150 - vždyť je to vlastně dálnice.Ale hlavně to není reálný - tak maximálně to jde někdy v noci a nebo když není provoz..Ovšem tou dobou co se to stalo tam musel bejt podle mýho názoru provoz víc než hustej a v takovym provozu to tam mastit 150 nebo 120 to je magořina-a o to právě jde.Prostě to nezvládnul,neodhadnul - špatná předvídavost a má to.Tak to prostě je..nejde o předpisy,ale umět zhodnotit situaci na co mám a na co ne a co si můžu dopvolit a abych taky neohrožoval ostatní.Když by jel 70 určitě by z tý alfy nevypad motor ven - tomu snad nikdo nevěříte.Ten vylítlej motor měl takovou energii při nárazu,že slušně zmasakroval toho zaparkovanýho citroena a ještě ho pořádně odhodil.A to by se určitě při 70km/h nestalo.Podle mýho tam musel jet aslespoň 110,ale spíš víc.Sám tam někdy jezdim ke 100km/h-záleží na situaci..tedy až k tomu měřenýmu úseku.Takže věřim,že s tou GTA to moh na těch 140 rozhulit-coby ne.Co já tam mám 100,on tam má okolo 130,možná víc.
15.08, 20. 5. 2009, odpovědětTak to se možná dá, ale tady si svědkem toho, že to občas nevyjde.. sunic
15.51, 20. 5. 2009, odpovědětbohuzel je u nas takovej zvyk, ze kdyz nekdo jede predepsanou rychlosti (v tomto pripade 70), tak blokuje ostatni, nebot uz neresi druhou cast problemu a to, ze by mel jet v pravym a ne v prostrednim pruhu. zkuste si nekdo v tomhle miste jet 70... vim, ze by jsme to meli dodzovat vsichni, ale to se proste neda. dalsi problem je, podle vetsiny lidi tady, kdyz ho predjedu zleva, tak jsem hazarder, protoze jedu rychleji, nez je predepsana rychlost. kdyz ho podjedu zprava, tak jsem taky kaskader, protoze porusuju rychlost a predjizdet z prava se nesmi. docela pravidelne se mi stava (specialne na jizni spojce), ze jedu v rychlym pruhu a potkam vola, kterej nejede 80, jak veli znaceni, ale pro jistotu 70 a pritom ma stredni a pravej pruh uplne volnej. takze se ptam. kdo je vetsi hazarder. ten co jede v levym pruhu na 80ce 100km/h, nebo ten, co v tom samym pruhu jede podle predpisu 70...
14.49, 20. 5. 2009, odpovědětmel by sis zopakovat autoskolu :-(. ve meste neexistuje predjizdeni zprava. ani na dalnici v obci. v obci muzes jet libovolnym pruhem. a prostredni ze tri je nejvhodnejsi. neprekazis, lze te predjet a nedlokujes najezd z pripojovaciho pruhu. ono obcas staci pouzit hlavu.
23.19, 20. 5. 2009, odpovědětTen šofér jel rychleji než v daném úseku bylo povoleno. Porušil pravidla hry a je dost možné, že je porušuje i mimo vozovku. Někteří se tady snaží omlouvat počínání toho nezodpovědného člověka a činí tak proto, že na místě zaparkovaných a havárií poškozených aut nestálo jejich auto, v opačném případě by jistě nesnižovali závažnost oné události. Jet ve městě plném aut a chodců stopadesát může opravdu jenom naprostý imbecil a ten nemá za volantem co dělat. Přejme si tedy, aby jsme nepotkali na silnici někoho, kdo by se jen trochu podobal onomu takyšoférovi.
15.15, 20. 5. 2009, odpovědětnikdo tu nikoho neomlouva. nikde nebylo receno, ze jel 70. ale na druhou stranu, ty vis naprosto bezpecne, ze jel 150? ano, udelal chybu, zpusobil dopravni nehodu (otazkou je jestli jenom svym pricinenim) a bude za to potrestanej...
15.26, 20. 5. 2009, odpovědětNikdo nikoho neomlouvá? Přečti si pořádně všechny příspěvky. To se prý může stát každému, jsme jenom lidi.
15.42, 20. 5. 2009, odpovědětA ty jsi snad nadčlověk??
16.32, 20. 5. 2009, odpovědětjá jezdím taky rychle ale nejezdím tak abych ohrožoval ostatní. a už vůbec nejezdím po městě tak aby mi vylítnul motor a zmasakroval další auto když náhodou nabourám. Po magistrále jezdím hodně často ale bohužel jsem tam nikdy nenarazil na takový provoz abych to tam mohl valit kilem aniž bych neohrožoval ostatní. předpisy moc nedodržuju a to tady\ ani nikdo neřeší ale jde o to že by si každej měl uvědomit když to někde praská víc než se smí co všechno se může stát kdyby náhodou něco. například nějakej blbeček vjede do cesty, vběhne tam zvíře, děcko nebo cokoliv jinýho. já se ani nedivím že všude stojí policajti!!!!!!!!!!
17.26, 20. 5. 2009, odpovědětv dnešní době se ani nebojím že nabourám já ale že to do mě nakoří někdo kdo neumí odhadnout situaci. a je jedno jestli je to alfista nebo nějakej frajírek se zrezlým favoritem.
17.29, 20. 5. 2009, odpovědětJežíš..a je to tu zase. Odkud máš tu informaci o jeho rychlosti? Z televize? Z Novy nebo z Primy? Přece nevěříš těmhle televizím? Tyhle informace z televizí obzvláště bulvárního rázu a ještě ke všemu se zvířátkem na konci a hlavní zprávou dne alá babka upadla na schodech...nikdo neví, kolik tam jel a co se stalo. Jen řidič a vyšetřovatel ví, co se tam stalo. Takže kecy, jakej je debil apod. mi přijdou urážlivé. A Droppy má pravdu, více mě ohružuje člověk, který jede na 80 70, než ten, který tam jede sto. A nikoho tím neomlouvám, jen mi přijde zvláštní nadávat aniž víte, co se tam opravdu stalo.
18.03, 20. 5. 2009, odpovědětkdyby jel 70 tak by mu nevyletěl tímhle způsobem motor a nezmasakroval by takhle moc toho citroena. takže mi neříkejte že tam jel pomalu!
18.06, 20. 5. 2009, odpovědětPřesně tak..Stačí se podívat co způsobil ten motor..Na to nepotřebuju koukat na TV.Můj názor je,že tam jel minimálně přes 100km/h..Ale myslim,že víc..ona pravda bude uprostřed jako vždycky.takže to bude 130km/h..Bulvár si přidá,to je jasný.Myslím že tam jsou kamery,takže to půjde zjistit snadno kolik opravdu jel.každopádně pokavaď to tam švihal přes 100 v odpolední dopravní špičce což tou dobou bejvá,tak je to opravdu magor.
18.54, 20. 5. 2009, odpovědětaspoň se máte o čem bavit vy chudáčci.. A nepřál bych Vám aby se stalo někomu to samí a museli jste koukat takhle na svoje auto v televizi a před rodinou.. Asi nevíte jak je nepříjemný bourat a ještě takhle.. Bohužel se to děje a dít bude! Jen doufejte ať se to nestane Vám.
19.24, 20. 5. 2009, odpovědět.
19.24, 20. 5. 2009, odpovědětKurva probuťte se a buďte realisti. Alfista nealfista. Osobně France neznám a nehodlám ho soudit. Je uplně jedno kdo řídil,ale v tomhle místě v tu dobu co se to stalo je to prostě ZHOVADILOST. Jestli mu to tam někdo strčil nebo né, tak kurva se nepoženu po nuseláku ať 110 nebo 150 za plnýho provozu. Všichni zůčastněný měli velikou kliku, že to někdo neodsral. A teď do mě,ale sorry pár bouraček už mám za sebou, ale né ve městě za deního provozu. A na rovinu,GTA neni zas takovej hukot. Dnes už dávno né,ale to neznamená,že pro Alfy všeobecně namám slabost.
19.26, 20. 5. 2009, odpovědětkoukám že luciano je velký zastánce bezohledný jízdy. by me zajímalo co by říkal kdyby místo toho citroena stálo jeho auto nebo někdo koho má rád (dítě,přítelkyně,manželka,rodina,......). podle něho jsou lidi co bezohlednou jízdu odsuzujou chudáčci. je to škoda a moc mě to mrzí protože jsem si myslel že je to jeden z mála super lidí co na tomhle fóru jsou. A dělá skvělý trička který mám a chtěl jsem so objednat další.
19.32, 20. 5. 2009, odpovědětHlavně že se nikomu nic nestalo, Franz už si dá pozor vždyt zničil auto min za čtvrt mega............
19.43, 20. 5. 2009, odpovědětAle o to přeci vůbec nejde ...... ach jo. To je jak házet Hráchem o zeď. No nic nebudu tady moralizovat a ani nechci. To neni o morálce, ale o zdravim úsudku.
19.54, 20. 5. 2009, odpovědětja jsem kdysi zrusil celej cumak u astry, co jsem mival. jel jsem 40-50 a stejne to nebyla moje vina. paradoxne to zavinil chlap, co nejel rychle, ale co stal. kdo znate prazskou ulici z hostivare smerem na chodov, tak se otacel na konci ty pravotocivy zatacky pres dvojitou plnou caru. tenkrat pritelkyne to odnesla 3 nedelni neschopenkou. ten chlap byl mimochodem policajt... taky jsem mel sto chuti tomu chlapovi vrazit par pres hubu uz jenom kvuli pritelkyni. z toho plyne jedno. je jedno, jestli clovek jezdi rychle nebo pomalu, ale ma jezdit tak, aby neohrozoval ostatni. nerikam, ze jezdim podle predpisu, ale vim, co si muzu dovolit a vzdycky jezdu tak, jako by proti me jelo stejny "hovado" jako jsem ja. za 8 let, co jezdim jsem mel 3 bouracky a z toho jsem jenom jednu zavinil ja a to byl jenom takovej malinkej tukes narazniku... ale vsechno se da resit bez nadavek a urazek...
20.03, 20. 5. 2009, odpovědětTak tak,to mám stejnej názor..jenže horší je,když někdo situaci odhadne špatně a nebo nemá dostatek zkušeností a on si přitom myslí že má...je to o soudnosti všechno.
20.17, 20. 5. 2009, odpovědětNikoho neurážím a nikomu nenadávám. Ale to neznamená,že se tady budu zuby-nehty někoho zastávat nebo soudit jenom proto,že měl krásnou 156 SW GTA. Je uplně jedno jestli jel v 156 GTA za čtvrt míče nebo SLK AMG za tři míče a nebo Golf druhý generace GTI za tři pětky. Sorry,ale v tomhle místě v tuhle dobu=bezohlednost (zhovadilost) Ještě že to dobře dopadlo. Nedej bože kdyby to fakt někdo odsral,tak co by se asi psalo o pánech Alfistech a jak by jste se k tomu stavěli potom ? Co kdyby jak napsal "fastcrash" to bylo pro vás osobní ? No ? Mějte se ...
20.14, 20. 5. 2009, odpovědětpřesně tak..zaplaťbůh,že se nikomu nic nestalo a my tu můžeme teď plácat tyhle blitky..Vlastně jde o prd když to odnesly jen plechy a byla na 2 hodiny uzavřená magistrála.Jemu to příjemný určitě není a je snad poučenej na příště a snad už nikdy takovou pitomost neudělá ať on nebo kámoš.Sám jsem zvědavej jestli někdy přijde a vyjádří se k tomu sám nějak!
20.21, 20. 5. 2009, odpovědětKurva chlapi ta bouračka byla včera tak na to už kašlete nééé
20.22, 20. 5. 2009, odpovědět.
20.23, 20. 5. 2009, odpovědětNissan je smejd :))))))
20.32, 20. 5. 2009, odpovědětMazda je krám:-)))
20.33, 20. 5. 2009, odpovědětMno nedávno jsem měl možnost se svést v G-TR a zatim je to asi nejvíc co jsem řídil. (a už jsem něco v ruce mza mojí existenci měl)
20.35, 20. 5. 2009, odpovědětJa jsem řídil i nissan sunny
20.37, 20. 5. 2009, odpovědětjak vite jaka tam byla dopravni situace? Jasne sou dny kdy v to tam v tudle dobu stoji ale sou taky dny kdy stojite i v tuhle hodinu az od nuselaku.ja si koupil alfu proto abych si uzil jizdu... Kdyz je predemnou volno jedu. Fastcrash si muze koupit nejakou mrdku v nafte a jezdit jak svatecni ridic. Sorry ale ja v tom miste jezdim i s vw caddy pres kilo.
20.40, 20. 5. 2009, odpovědětJá ti dám mrdku v naftě kokote!!!!!!!!!!§
20.42, 20. 5. 2009, odpovědětSi myslím že ty 18 kola normálně v tý rychlosti na tom tankodromu normálně zezul a šel do sloupu.Šak ten plášt tam stál ja na veletrhu.
20.47, 20. 5. 2009, odpověděttak to jsi idiot michale.mimochodem mám 2,5 V6.
20.46, 20. 5. 2009, odpovědětMěl krátce to auto? Mladý kluk?Co měl před tím za auto?Bohužel je taková doba,že s mokrým razítkem mohu řídit jakékoliv auto.U motorek už na to přišli.
20.45, 20. 5. 2009, odpovědětMichale Ty jsi nám to ale nandal ... A teď vážně. Nechceš si jít mastit tvoje povadlí Ego někam jinam ? Nebo si prosím přečti co jsi to tady napsal a naplácej si. Ňoumo !
20.51, 20. 5. 2009, odpovědětMě by spíš zajímalo kdo mrdá tu reportérku,než kdo to řídil.
20.58, 20. 5. 2009, odpovědětMusim se priznat ze jezdim jak prase :)
21.04, 20. 5. 2009, odpovědětA votom to je... :-))
21.58, 20. 5. 2009, odpovědětkluci vy se asi hodně nudíte po večerech doma co? Najděte si holku..o) Pomáhá to od těhle hormónů! Nemusíte prosazovat svoje zapšklý myšlenky na internetu, ale můžete si popovídat a pomazlit se!.)
20.58, 20. 5. 2009, odpovědět.,)))
20.59, 20. 5. 2009, odpověděthlavně Kratos by potřeboval asi do něčeho píchnout...)))
21.00, 20. 5. 2009, odpovědětNo kdybych si bral příklad s tebe tak tady asi opravdu strávim hodně času ...
21.09, 20. 5. 2009, odpovědětmno denně aspoň šest hodin, jinak se necejtim dobře!-)
21.13, 20. 5. 2009, odpovědětteda myslim toho píchání šest hodin.-))))
21.18, 20. 5. 2009, odpovědětNavrhuju sraz na neutrální pudě a dáme si MY ALFISTI všichni do držky!!!!!!!!!!!!!!!!
21.20, 20. 5. 2009, odpovědětStejne,to umi jen alfa,tak silny motor ze kdyz pridas plyn tak ti motor utece:)
21.26, 20. 5. 2009, odpovědětberu!-)
21.23, 20. 5. 2009, odpovědět.-) tak kde v kolik?
21.25, 20. 5. 2009, odpovědětNo já bych to viděl takhle - pokud opravdu jel 150km/h na 70, tak je to debil. Já teda rychlost taky mc nedodržuju, ale... No ale...hlavní je myslím, že se nikomu nic nestalo...NE? No, podle toho videa..myslíte, že to bude totálka :o))))
21.35, 20. 5. 2009, odpovědětNe to se zpraví a bude to zase jezdit.Jestli někdo už neukradl rozvodák:-)))
21.39, 20. 5. 2009, odpovědětAno, je nezodpovědné jet na 70 přes stovku, obzvlášť, pokud to auto neznáte a nevíte, jak se chová v rizikových situacích. Ale jak říkám, nevíme kolik jel a všechno tady jsou jen spekulace. Buďme rádi, že to odnesli jen plechy a nestálo to nikoho život. Řidič svůj trest dostane a pokud to byla jeho chyba, doufejme, že se poučí. Ale nelíbí se mi ty spekulace a automatické tvrdé odsuzování, když nikdo neví, co se na té silnici stalo...a to auto je totálka. To už do kupy nedá.
21.57, 20. 5. 2009, odpovědětČeskej člověk umí udělat ze dvouch aut i jedno pěkný GTA:-))
21.59, 20. 5. 2009, odpověděttema ktora kvoli tomu videu nikdy nezostarne, u TS letia ojnice, u V6 zase motory. tie alfy su uzasne. Je to n e u v e r I t e l n e ako sa to mohlo stat, neverim tomu. Ten motor vydrazit na ebay.
21.22, 3. 1. 2013, odpovědětPSLO
13.57, 29. 7. 2023, odpovědět