Se slzou v oku nabízím mojí vymazlenou kočičku. Jen do dobrých rukou a jen pro ty co vědí vocogou... Cenovka 170.000Kč, podrobnosti na http://moje.auto.cz/HoracK/alfa-romeo-156.html Komu se to zdá hodně koukne se raději do bazaru na nějaký polovrak a tam pořídí za 1/2...
23.25, 25. 5. 2009, odpovědětVypada hezky, ale jestli za to nekdo da 170tis, tak mi na nej dej prosim te kontakt. Chtel bych mu prodat taky par veci :)
0.26, 26. 5. 2009, odpovědětTak tomu říkám košér cena :-D
6.27, 26. 5. 2009, odpovědětto ti nikdo nedá, si myslím
8.10, 26. 5. 2009, odpovědětNo chápu že je to dost pánové, ale někdo třeba pochopí že jsem do ní dal ty peníze, které on dávat příštích 70.000Km nebude muset. Variantu že bych ji prodával s originální kapotou, s normálníma kolama, s normálním výfukem, s normálním atd........... je taky možná, to jo, ale zatím počkám zda někdo bude vědět co se nabízí. Každopádně ruku za záda nikomu nekroutím aby si ji koupil :-)))
17.18, 26. 5. 2009, odpovědětpokud je vymazlená a nehrozí u ní že by se začala srát tak bych jí ani za míň neprodával. Radši bych si jí nechal. plasty od cadamura jsou drahý jako kanec, výfuk ragazzon je jěště dražší atd. Jinak chtěl bych se zeptat od jaký firmy máš ten chip a jestli to máš nějak ověřený kolik to přidalo a jak moc je to znát. mám taky V6ku a ty hodnoty jsou celkem zajímavý jen nevím jestli reálný.
17.30, 26. 5. 2009, odpovědětNo jestli s prodejem nespěcháš, tak se třeba někdo chytne :-) ale po mé zkušenosti, si myslím že budeš muset s cenou dolů :-( Každopádně přeji hodně štěstí...
17.36, 26. 5. 2009, odpověděta ta kapota se dá koupit kde? to se prodává komplet nebo jako část k zabudování do kapoty?
17.38, 26. 5. 2009, odpovědětMoc pěknej kousek ale přijde mi zbytečné tolik do auta investovat a pak ho prodávat většinou se ti ty peníze nevrátí...
18.13, 26. 5. 2009, odpovědětTak Tobě dobře hrabe za 10 let starý auto, co? hihi, to mě pobavilo... a ještě tolik najeto!
19.30, 26. 5. 2009, odpovědětSamozřejmě to určitě odbržděný není,takže klasicky "MU TO ŘEKLI" ,jinak by ukázal graf z brzdy.Čip přidá 10% z výkonu + výfuk možná dá 2 koně,takže asi tak.
19.50, 26. 5. 2009, odpověděta) Hodnoty výkonu jsem převzal od původního majitele kterým byl Tomáš Vavřinec, známý závodník do vrchu. Nikdy jsem to neměřil a nezkoumal. Na sprintu je ale o chlup lepší nežli jiné V6. Ale popravdě to neřeším, jestli to není 225 koní ale jen 190,1 tak SORRY, že jsem někoho tak rozhodil :-))). b) Je to moje 4 Alfa Romeo, AR 75 1.8TS, AR 33 1.7BOXER, 155V6, a potom 156V6. Na Alfách celkem přes 300.000Km. Troufám si říct, že vím o Alfách lecos a taky jsou už hodně viděl. c) Po hodinovém výletu v AR 159 3,2JTS jsem usoudil, že Alfa přestala dělat sportovní vozy a tak jsem aktuálně pořídil AR 156GTA. proto prodávám tuhle. d) O ceně vozu přemýšlím tak: - V bazaru koupíme stejný rok tak asi za 90.000Kč. - Většina má najeto krásných 70 - 90tis (těch posledních). Ta moje má skutečných 165tis s detailní servisní historií. Co jsem viděl u lidí tak jde dost o traktory, vylágrovaný a sjetý auta prostě hnus. Čest vyjímkám, ale těch moc není. - Před 15tis má auto kompletní zavěšení náprav, kompletní brzdy, spojku, kompletní výfukové potrubí s nerezovým RAGAZOON DTM, přední světla za nová. Celkem za 49.000Kč. - Sportovní úpravy jsou za celkem 80.000Kč - Kola za 25.000Kč - 150 - 170tis je solidní cena za to co se nabízí. Auto odjede nyní 65tis bez koruny za servis mimo olej. e) Je jasný, že se peníze do auta nevrátí, ale to mám mít z auta vrak na kolech? Pánové to je filozofie kterou nesdílím ač vím, že je obecně platná. Když přijde rozumnej člověk, dostane ji za 150.000Kč, musím říct, že mě o tu dvacku fakt nejde. Protože rozumnej člověk si lehce spočítá, že nebude ten co se zařadí do štrůdlu těch co tady řeší tisíce závad, které mají příčinu v tom, že koupil auto za dobrou cenu, jenže tak trochu šrot... Takže tak... K
21.31, 26. 5. 2009, odpovědětsouhlasím s tebou, taky mám mojí V6ku opečovávanou a už jsem do ni vrazil 3x tolik za co jsem jí před třemi lety koupil a rozhodně bych jí pod 150tisíc neprodával. Ale věc co mě zajímá je jak to máš s tou kapotou-jestli je to dělaný doma nebo jestli jsi jí tak už koupil.
21.39, 26. 5. 2009, odpovědětTu kapotu jsem vyrobil sám. Je to celé z plechu, žádné lamináty nebo jiné nesourodosti. Potřebuješ šablonu z kartonu, plasmovou řezačku a TIG svařovací stroj. Den práce na dílně, a tři dny u lakýrníka. Mám fotky z výroby, můžu poskytnout jak na to... K
21.48, 26. 5. 2009, odpovědětto bys byl hodnej kdybys poslal ty fotky. jen mě teď zrovna nenapadá nikdo kdo by měl plazmovou řezačku a zároveň TIG. Kdyžtak pošly foto na fastcrash@seznam.cz
21.53, 26. 5. 2009, odpovědětFotky pošlu zítra ráno, mám je v práci a nějak se mě nejde připojit na firemní server. S tou technikou je to asi větší potíž, to Ti neporadím. Ale mám návrh. Až prodám tuhle Alfu a pokud bude někdo kdo ocení i tu kapotu, budu si stejnou úpravu dělat na své nové GTA. Když pak přivezeš kapotu, vyřežu Ti do ní plasmou díry a také žebra, zbytek si doděláš sám, běžné COčko bude stačit když budeš vařit pomalu a stále chladit aby se kapota nezkroutila. A těch 20 minut co to bude trvat máš ode mě jako bonus pro Alfistu zadáčo... K
22.05, 26. 5. 2009, odpověděttak to s tou haubnou by bylo good. takhle se mi to líbí a pakud by se ti chtělo tak bych ti dal haubnu a pokud bys to celý vyrobil tak bych ti za to i zaplatil-já se do karosařiny vrtat nechci ale nechci kupovat nějaký laminátový kraviny co se prodávaj.
22.35, 26. 5. 2009, odpovědětKrásná, fakt krásná! Jo a ty komentáře o ceně jsou úplně mimo mísu. Sám bych si nakopal pr... že jsem byl přesně ten vůl co koupil 156tku za nádherní peníze. Do roka jsem do ní nasypal balík. Přesně jak se tady píše, přední ramena, horní ramena, ňáký tyčky, zavěšení zadku, potom váha vzduchu, brzdy v háji, klima nefunkční, elektrika dojebaná, motor žral olej jako tank. Ale měl jsem ji levně to jako jooooooo. Najít osla co tu mojí koupí alespoň za 100, tak do ní jdu hned. Jen když bude někdo chtít udělat z bazarové takovýto kousek tak bude potřebovat 100litrů! JEN SLINTÁM!!!
22.25, 26. 5. 2009, odpovědětJe fakt moc pěkná, ještě sme snad neviděl takhle vkusně upravenou alfu. ta cena je dost vysoká ikdyž to auto opravdu tu cenu určitě má. já sem koupil 2,4jtd za 57t a ted sem na 80 a půjdu na 100 a bude v dobrým stavu,ale bez jakých koliv úprav. snad se najde fandakterej ju ocení
23.05, 26. 5. 2009, odpovědětNo vzhledově ji máš vymazlenou asi i pocelkovy stránce celého auta, ale 170tyček ti za to dá jen dement s pěti třídama, kterej si to neumí ani spočítat. Jinak ti přeji hodně nalezencýh debilů, kteří to za tu cenu koupí:-D
23.32, 26. 5. 2009, odpovědětDement s pěti třídama svlíkne montérky, vezme 40 talířů a koupí si šrot v bazaru. Pak tady bude shánět příručku, pak se bude ptát proč to nejede, proč mlátí podvozek, proč, proč, proč aaaaaaaaaaaaaaaaa pak řekne že je to auto na h... protože se do něj nevejde míchačka :-)))
23.57, 26. 5. 2009, odpovědětje to přesně o tom. každej si koupí co nejlevnější kus kterej najde a pak tady chvilku řeší problémy a pak začne psát že alfa je shit a tak podobně. kdyby si koupil draží kus jako je třeba tenhle tak by pak neměl na co nadávat a vypadalo by to tady hned jinak.
7.48, 27. 5. 2009, odpovědětO ceně tady psát nebudu protože prodat se dá všechno ale co nechápu že si někdo nacpe desetitisíce do auta a pak to chce prodat
10.40, 27. 5. 2009, odpovědětNo to je právě ono!!! Všichni to sjedou na hadr a pak prodají. Já jsem měl naplánováno na 150 tisících výměnu toho co bylo potřeba a tak jsem to udělal. A kdybych teď měl měnit olej tak ho vyměním, bez ohledu na to, že auto prodávám. Co udělá 99% lidí? NIC! A to je ten rozdíl. Kápnul jsi na to přesně :-)
11.08, 27. 5. 2009, odpovědětHoraci tys mě očividně nepochopil,když prodávám auto tak samozřejmě v dobrým stavu aby mě to příští majitel nehodil za měsíc na hlavu ale jestli jsem to dobře pochopil tak ty tam máš nadstandartní věci,když mám v úmyslu to prodat ,tak tam nebudu cpát bremba,svody,nový kola,koni aj to mi nikdo nezaplatí
13.10, 27. 5. 2009, odpovědětPěkné, znám ji ze nějakého srazu. Heleď, nedal by jsi mi ji na dvě splátky? Teď 120 a po létě zbytek? PLS. Pošli telefon zavolám /rychloprase3@seznam.cz/
13.41, 27. 5. 2009, odpovědětPromiň, nejsem banka :-). Ale jak jsem napsal někde výše, rozumnému Alfistovi ji nechám za 150talířů. A taky když se nepovede tak do měsíce, dvou, udělám očesání na normální a i tak hodně dobrý stav a nechám ji za 110. Tedy bez OZ ale s Ronalama, bez kapoty s průduchy ale s originálem, bez masky Cadamuro ale s orig. maskou, bez sportovních sedaček ale s normálníma, bez RAGAZOON výfuku ale s výfukem normálním, prostě obyčejná ale přesto v mechanicky luxusním stavu. Tak někde posežeň tech 30 co chybí. Jo a k autu jsou ještě zimní litá kola s pneu 80%.
17.40, 27. 5. 2009, odpovědět