Caute,vie mi niekto povedat,ze cim to moze byt ked auto vibruje pri rozjazde vpred ale pri rozjazde dozadu ani minimalne.T,j. ak sa chcem rozbehnut na 1,tak ked dam troska plyn nezachveje sa ale ked nedam plyn tak vibruje.Ale dozadu vse bez problemov.A asi aj na volnobehu to trosku viac vibruje ak ma,no a pri starte a vypinani motora to NIEKEDY trosku zamigaa.Dopredu diky!!!
17.21, 26. 5. 2009, odpovědětŽe by dvojhmotovej setrvačník na konci života?
19.49, 26. 5. 2009, odpovědětSkus ist 2000 otacok a daj plny,ci to zacne vybrovat...To len aby si vyskusal ten zotrvak....
19.57, 26. 5. 2009, odpovědětsilenbloky motora alebo zotrvacnik alebo oboe.
20.08, 26. 5. 2009, odpovědětNEbo poloosy.
21.17, 26. 5. 2009, odpovědětPoloosy by sa prejavili aj na spatecke,nie?
21.25, 26. 5. 2009, odpovědětpodlamna su to poloosi lebo keby to bol zotrvak tak to trase aj na spiatocke proste stale ked pride do zaberu
21.35, 26. 5. 2009, odpovědětpodlamna su to poloosi lebo keby to bol zotrvak tak to trase aj na spiatocke proste stale ked pride do zaberu alebo silentblok ze ked sa ore motor na spiatocke tak netrase a ked ide do predu tak sa posune a potom vybruje
21.36, 26. 5. 2009, odpovědětTo mi alfa dělá taky,taky 2,4jtd pouze při rozjedu na 1 na zpátečku mi to taky nedělá,ale zatím sem nepřišel na to čím to je, ale mám trochu horší spojku,tak doufám,že by to mohlo být tím, každopádně pokud se najde někdo kdo tento problém vyřešil, tak se určitě rád dozvím,co mě zlobí
23.10, 26. 5. 2009, odpovědětSpojka to nebude,to by delalo i na zpatecku protoze motor se toci furt stejne.Delavaji to poloosy.
6.53, 27. 5. 2009, odpovědětTak tebe to asi nebude poloos.A zas ine nato asi nema vplyv okrem zotrvacnika,spojky,silentov.Este tak napravnica,zeby bola volakde povolena ale to by ti aj buchalo na nerovnostiach.Ale ja,ze co s tim mam.Silenti ok,napravnica ok,zotrvak to asi tiez ok,len ta vola v tej lavej poloosy sa mi nezda.Obe sa daju cele vitiahnut vsak?Ako nie len odpojit tych 6 srobov dokola a tak demontovat.
13.19, 27. 5. 2009, odpovědětMne to robí tiež ale len ked je studený motor. Teraz som vymenil nejake silenbloky na kyvných ramenách a jeden na prevodovke, tak to robí menej.
9.22, 27. 5. 2009, odpovědětja som sa tu na podobny problem tiez uz raz pytal a nedostal som uspokojivu odpoved. mne auto vibruje na volnobehu viditelne (volant, karoseria). ked som skusal zotvrvak podla rady ze 2tis otacok a potom podlaha plyn tak nic sa nedialo auto pekne tahalo.
9.40, 27. 5. 2009, odpovědětDiky vsetkym za radi,ale situacia je taka,ze som prezrel silenti a nie su natrhnute.Zeby uz unavena guma,a tim padom su maksie?!Ten zotrvak tiez si nemyslim ,lebo tak by to robilo aj na spiatocke.Nie?Lava poloos sa mi hybe,ale nie v klboch,ale ako je do zasunute do prevodovky,tak tam to ma volu.Co vy nato?
10.25, 27. 5. 2009, odpovědětpoloosy sem ale měl venku když sem dělal nějaký veci na nápravě a měnil sem na nich manžety a byly ok.
11.34, 27. 5. 2009, odpověděttak tebe to nebude tou poloosou.A ine uz nema na to vplyv t.j.este zotrvacnik,silenti a este pripadne ci nie je povolena napravnica,i ked vtedy by ti aj na nerovnostach buchalo.Ale ja mam napravnicu ok,zotrvak asi tiez ok,silenti ok,poloos nevie lebo ta vola sa mi nepozdava.Len z coho je ta vola.Zeby to ulozenie,lozisko diferencialu vybuchane a preto sa vtom hybe ta poloos?
13.43, 27. 5. 2009, odpovědět