Ja neviem ako vy ale uvedomili ste si uz kolko ste do toho auto vlozili penazy? Ja uz dost vela a denno denne sa mi ukazuju dalsie chyby ,na trhu to auto vobec nema cenu ved mu konkuruju posrane skody ale zato su suciastky drahsie ako ma WV alebo Ford. Za tie peniaze co som donho dal mohol som mat ovela novsie ..no ano je to krasne auto a ide aj dobre ale na ako dlho? neviem ako v cesku ale na slovensku si malo kto vsima ALFU kazdy je tu hotovy z golfikov a seutou ibiza co dizajnovo alfe konkurovat nemoze tak preco tie auta nemaju ziadnu cenu ....ved ak ho predam prerobim strasne ....ale dalsie auto co si raz kupim bude urcite alfa 159 snad nieje taka kaziva ako 156
18.31, 31. 5. 2009, odpovědětNestaraj sa co sa paci druhemu .ale co tebe!!
19.04, 31. 5. 2009, odpovědětno já sem teda na svojí alfě 2,4jtd rv99 měnil je spotřební veci ramenoro rozvody olej destičky a tak a měl jsem 2 závady první airbagy konektory pod sedačkama, a prokorodovanou trubku od serva. a když jsem jezdil s focusama co byly doma,tak tragedie, kupovane nové servsované v atorizovaném fordu oba 1,6i 1) rv.99 najeto 60tkm při prodeji- měněny kotouče, výfuk, brzdové potrubí zadní náprava problémy s elektrikou reklamace koroze 2) rv.02 najeto 95tkm kotouče se rozpadly za jízdy, problémy s elektikou motoru, s klimatronikem, děravý výfuk,přední zadní náprava,nebrzdí ručka, koroze. oba kombinovaná spotřeba 8,5 při klidné jízdě bez klimy...
19.30, 31. 5. 2009, odpovědětToto je tema a porad dokola. Ja musim říc že jsem zatim také spokojen....musim zaklepat. mam 2.0TS r.v. 1999
19.45, 31. 5. 2009, odpovědětZa dva roky na 166ce 2.5 v6 ,ložisko,kloub,chladič to je vše,myslím že to jsou běžné věci jak na každém jiném autě,jsem velice spokojen
20.16, 31. 5. 2009, odpověděttak vy mate asi vedsie stastie ako ja prisam bohu...ale inak to auto milujem aj ked ma obcas stve
15.51, 1. 6. 2009, odpovědětJá taky nic neměnil. Teď mě čeká levé rameno, ale to je vzhledem k českému tankodromu normální. Jinak šlape krásně a jsem naprosto spokojen.
16.16, 1. 6. 2009, odpovědětja si zas nemyslim ze alfa ma drahe veci.. mam 1,9jtd2002 ziadny problem ani zavahanie...
16.32, 1. 6. 2009, odpovědětRamena men obidve,inak ti za chvilku odide to druhe....
16.32, 1. 6. 2009, odpovědětta ja som musel menit vsetky ramena, brzdy, rozvody , olej, zhavice budem musiet menit aj zadne pruziny lebo su jak pod ma zboku...motor netaha jak ma ,,menil som spanovacie ramena, tycky stabilizatora ,brzdy sa lingaju a buchaju ako panvice jedna o druhu, loziska v klime a alternatore buchaju, Al trubicky zo serva, pocitac vyhadzuje chyby vahy vzduchu ,turba, a ABS, a ktomu zacalo hrdzaviet jedna radost , manzety na homokinetyckom klbe su v pi.. aako by nestacilo zacala mi spikat spojka ku stastiu mi uz chyba len aby odysla trisky a to auto sfleku ide tam kam patry pred predajnu alfa romeo a pred ocami predajcu ho rozkopem na sracku. a to som nespomenul este plno drobnosti ja mam rocnik 1998 tak sa vytesujete ze vsetko v pohode ale navas to pride tak isto ale neprajem vam to...je to len otaska casu...s autom jazdim denno denne a ma 202 000 km ....ked si zratata to vsetko dokopy tak za tie peniaze mam uplno nove auto ale cena po vsetkych opravach je 90000 auta aj to uz asi prehanam
21.34, 1. 6. 2009, odpovědětchipsi většina těch věcí jsou spotřební který odchází na každým autě. po kolikátý má těch 200tkm?? když by sis koupil forda,nebo audi,tak to by jsi teprve viděl co je strkání peněz do auta. do audi a6 kámoš narval za rok 150tisíc najel asi 20tkm a ještě padla za ten rok cena oproti pořizovací za 100tisíc a na novým autě budeš trati asi 50-80tisíc ročně na ceně,takže je lepší dát něco di straršího auta,aspon podle mě
15.05, 2. 6. 2009, odpovědětAsi mas pravdu ...raz si poviem ze ho celkom spravim druhykrat ze ho predam ide o naladu no ....tak my mame forda 3liter 6valec ma najazdenych 360 000km a jedine co s nim bolo len menit olej nic ine a jazdime nanom 20 rokov ale tak spotrebu ma 25litre....tak predsa sa mi asi do tej alfy viac oplati vlozit
18.29, 2. 6. 2009, odpovědětchipsi plne s tebou sucitim, u mňa to je tiež nejako podobne :-) v jeden deň som rád, že ju mám, v iný deň by som do nej investoval 32SK (30SK riedidlo a 2SK zápalky). Keď tak počítam bločky od kedy som ju kúpil, je v nej za 10 mesiacov cca 35 000sk len v súčiastkach bez práce. Avšak všetko sú to veci, ktoré bolo potrebné vymeniť. No a teraz sa mi to vôbec neoplatí predať, lebo je v nej veľa nových súčiastok a ceny áut veľmi klesli, takže ostávam pri alfe ešte nejaký ten rok určite. Veľa zdaru a pevné nervy.
12.59, 3. 6. 2009, odpovědět