Píšu jen svůj postřeh co se mi stalo. Všiml jsem si, že mám už v podlaze u řidiče díru, skrz a tak jsem se rozhodl dát to karosářovi aby mi to vyvařil a jakmile to odstrojil, tak jsem byl nemile překvapen, byly shnilé komplet prahy pod těma plastovýma, dále díra v podlaze přes půl auta a oba přední podběhy naprosto vyhnilé, nevěřil jsem vlastním očím. Na to že je to 10 let staré tak ten podvozek byl v katastrofálním stavu. Asi to bylo tím, že majitel přede mnou s eo to vůbec nepostaral, tak jsem nechal celý spodek vyvřit, nastříkat a byl jsem o desítku lehčí, ale aspoň z pocitem že alfonz zase něco vydrží.
22.58, 11. 6. 2009, odpovědětto mám uplně stejně jen mám v pořádku prahy, budu to vařit tak za měsíc, počítám s investicí kolem 3000... myslím,že auto sem měl bouraný na ten bok a proto tam bylo rezaví,protože už byla podlaha zřejmě nějak spravovaná. pořád je na tom alfa líp než focus z roku 2002 co máme doma
23.03, 11. 6. 2009, odpovědětměl jsem uplně to samé. přední podběhy a uchycení nápravnoce na tabák. prahy a kus podlahy taky. mám to vyvařený a nastříkaný a je klid. že by to byla další slabá stránka alfy? mám to dovezený z rakouska.
7.34, 12. 6. 2009, odpovědětJá mám dovoz z Německa, letos jsem s kámošem sundával prahy a pohoda jen trochu koroze kolem díry na šroub co drží práh ve předu, podlaha vypadá taky zdravě :c) na 9 let starý auto to jde
8.05, 12. 6. 2009, odpovědětTak pod tými plastovými prahmi koroduje asi každá, keď sa tam v zime nalepí sneh a ľad. Moja je z Rakuska a tiež ju to postihlo ako aj za prednými vnútornými blatníkmi.
9.29, 12. 6. 2009, odpovědětMam r. 98 2.4JTD privezenou z Milana po prvnim majitely v roce 2004 - jeste tovarni nastrik podvozku, po korozy na podlaze nebo prahach ani pamatky...(garazuji)Jen trochu jeden zadni lem sem spravoval, byl skrablej... Kamarad mel dovoz z Holandska a mel spodek chycenej taky hodne, nechtelo se mi tomu ani verit...ale koukam ze to bude asi normalni...:-(
9.46, 12. 6. 2009, odpovědětpoznáte to na pohled že je to shnilý?
10.50, 12. 6. 2009, odpověděttiez dovoz holandsko a spodok auta je jak emental... ale len spodok...a dlsi postreh ze do starej alfy by som veru nesiel...jedine do novej..
10.55, 12. 6. 2009, odpovědětA dovoz danska ste uz videli? tak to je nieco. Moja je nastastie s talianska. Zatial zdrava
12.20, 12. 6. 2009, odpovědětMám z německa rv2002 a zespoda je naprosto ok. Je tam i minimum povrchové koroze. Možná, že časem pozink vylepšili.
20.10, 12. 6. 2009, odpovědětzáleží ještě v které oblasti v Německu ty auta přesně jezdí
20.17, 12. 6. 2009, odpovědětkoupil jsem si alfu za přepis komplet zachovalá vše funkční ale podlaha je ve strašném stavu u řidiče přes podlahu je vidět na volant prahy jsou totalně vyžraný rezí je vidět že na to trpí asi každá alfa ale šikovnej člověk kterej na to má věci si to udělá sám třeba jako já podlahu sem zavařil prahy sem si nechal udělat a navohybat za pár korun a alfa jak nová.
22.32, 16. 12. 2015, odpovědětto je normalne, mne stara 98-cka mizla pred ocami...
5.02, 17. 12. 2015, odpovědět