http://www.novinky.cz/ekonomika/171429-coi-odhalila-rekordni-vyskyt-spatneho-benzinu-a-nafty-prodejce-stale-taji.html
23.04, 16. 6. 2009, odpovědětted sem na to taky koukal, pak se nemají srát vstřiky a čerpadla
23.09, 16. 6. 2009, odpovědětPreto radcsej tu drahsiu! a listocek pekne ulozit!!!
23.14, 16. 6. 2009, odpovědětsou to smejdi zasrani
20.48, 23. 12. 2009, odpovědětJJ-nejlepší na tom je,že státní instituce(placená z daní asi koho),tyto ne šmejdy-ale zloděje-kryje. Jako občan,máme každý za povinnost ohlásit,minimálně policii,pokud víme o nějaké trestné činnosti. Ovšem,jak je vidět-tento stát své občany nechá v pohodě okrádat a nikomu to nevadí. A navíc má tu bezbřehou drzost,žádat po těchto občanech,další a další peníze. JJ-je to tady ráj na zemi-ale pro koho?
0.51, 24. 12. 2009, odpovědětPro ty co jsou u koryta...je to vysmech normalnim lidem. Jo a dalnicni znamky ty krysy zdrazili o 2 kila...za ty nase luxusni cesty...smejdi
1.43, 24. 12. 2009, odpovědětTankujte paliva u Benziny, to není reklama ani Spam. benzina má dlouhodobě nejkvalitnější paliva. Zvláště pro ropáky jejich prémiová VERVA DIESEL nemá chybu. A na zimu ve spojení s dobrým aditivem a není problém. Moje 2.4 JTDM 175PS si jenom přede
7.23, 24. 12. 2009, odpovědětU vervy ani není třeba aditivum - 20 a nastartoval jsem v klidu a jede jak pila. Vervu naftu beru pořád a žádný problém, dokonce klesá i spotřeba. A motor je krásně tichučký :-)
7.35, 24. 12. 2009, odpovědětNo takže já jsem nedávno blbec jeden natankoval kousek za Prahou naftu u nějaké menší benzínky...myslím, že to bylo v obci Měšice, no a stálo mě to - teda krom paněz na naftu ještě taky 7000Kč za repasy čerpadla, 2500Kč za jeden vstřik - a ještě nebyl novej a další mraky peněz za práci...Prostě byl nějakej bordel v naftě. No a když jsem volal na ČOI, tak mi řekli, že vzhledem k faktu, že se mi auto podělalo až asi 15km od místa taknování a že už jsem to měl rozebrané, tak mám smolíčka a musel bych se soudit...:-(
12.35, 25. 12. 2009, odpovědětNo já mám 156 1,8 a tankoval jsem u ČS Petra a Ono a poslední dobou mě auto čím dál víc blblo za studena - cukalo, nechtělo jet, až po chvilce zahřívání už úplně normálka. Teď jsem dvakrát natankoval u OMV a je to dost podstatně lepší i když mi to cukání za studena úplně nezmizelo. Je jasný že rozdíl tu bude podstatný. To co říká ONO že mají stejného dodavatele jako většina jiných pump a nižší cenu dosahují jen obchodní politikou, jsou jen kecy nebo ten dodavatel dodává dalším "skvělým" pumpám ale určitě ne OMV, Shellu nebo Benzině.
22.13, 25. 12. 2009, odpovědětNJ já tankuji jen shell a omv a jen v-power nebo carreru a vám doporučuji taktéž jelikož jsou to aditivovaná paliva a tahle investice se vám časem vrátí a to co ušetříte na litru tankováním obyč se vám v menší míře vrátí na spotřebě a hlavně tyhle paliva díky aditivům lépe mažou a chrání motor, obyč natural 95 je sice agresivnější benzínek, se kterým je auto o malinkaté poznání živější,ale znáte, kdo maže ten jede. Já jsem si udělal za 80tis generálku motoru a obyč palivo bych tam nenatankoval a u těch levných benzinek jako ono, tank&go a podobných bych si vzal benzín jen na podpal grilu. PRO BORJA: mě to dřív strašně cukalo když jsem měl auto chladné a po zahřátí na provozní teplotu to bylo v pohodě, asi tě nepotěším,ale něco v motoru je v prdeli, já měl skoro vše KO, hlavně vačky - z těch se mi z vajíček vyklubali kolečka :-d haha, jak spodní tak horní a pokud je máš ko, tak obě jsou min 17tis + práce, spodní zjistí mechanik při výměně rozvodů jestli je v pořádku, pokud se ovšem podívá, to je nejlépe přes známé. navíc mi to bralo 1l oleje na 1tis km, ted po generálce to nebere ani půl litru mezi výměnama. Navíc musíš do benzínu dávat jen 10W/60 bud edge sport od castrolu jak dávám já nebo Selenii, nic jiného tam nemá co děla a tom čurákovi co psal do katalogů co podle nich berou v servisech 5w/40 nebo 10w/40 ted nevím přesně který tam je psaný, bych urval obě ruce kreténovi, díky tomu odchází a postupně motor umírá, mě tahle píčovina stála 80tis. ale za to mám motor až na blok, hlavu a klikovku nový :-d haha
12.06, 31. 12. 2009, odpovědětNo já nevim, ale u ONA se veřejně ví, že berou staré armádní zásoby apod. Svym způsobem na tom nic špatného neni, ale stejně bych to nenatankoval :-) ... ty dvě koruny se nejen, že nevyplatí ušetřit, ale naopak je člověk ještě vyhodí oknem, jelikož se výrazně zvýší spotřeba.
21.17, 1. 1. 2010, odpovědětJa osobne tankuji pouze SHELL V-POWER a jsem max. spokojen-auto jede krasne a spocital jsem za 4 mesice co na toto palivo jezdim tak mam o neco nizsi spotrebu.Za studena jede krasne-necuka,nemusim zbytecne tocit do kopce za studena (asi duvod nizsi spotreby).Mohu doporucit i obyc 95 od shell.Ceny jsou vyssi,ale myslim ze se to opravdu vyplati vic nez oprava a shell asi opravdu nema potrebu si posrat zakazniky.
19.34, 27. 12. 2009, odpovědět