Prosím o radu . Asi před měsícem, jsem musel před starováním zadat kód s karty, abych mohl nastartovat. Stane se ale že zapnu klíček a start se povede bez zadání kódu, to je jen vyjímečně.Jedná se o Alfu 156 2.4 JTD. Máte-li někdo recept jak obejít systém tohoto startování aniž bych musel do toho vrážet nekřestanský peníze ( u fiata bez ostychu jen zapojení na test 2.500.- 3.000 Kč a kde je to další?) Bylo mě řečeno, abych si připravil zhruba 10.000 Kč . Je to bez urážky zlodějna. Děkuji za radu. Pavel
18.19, 17. 6. 2009, odpovědětčau,možná máš nějakej problém s kodem v klíči nebo řidící jednotkou.Já prodávám jednotku s imobilizerem a klíčema za 3000 kč.Kdybys to náhodou potřeboval.Jinak mě nic jinýho nenapdá v čem by mohl být problém.
17.27, 18. 6. 2009, odpovědětAhoj Petře. Děkuji za nabídku ,včera jsem odstranil kryt spínačky a jen jsem otřel prach s kroužku (s antény ) nic víc ,kryt jsem tam pro jistotu ještě nedal, ale startování se zdařilo, nemám vysvětlení - že by nečistota? V každém případě mě pomohla recenze v tápání . Tyto stránky jsou super a reklamu nepotřebují . Děkuji Pavel
8.57, 19. 6. 2009, odpovědět