Zdravím, už nějakej ten pátek mám na půdě všechny čtyři dveře na sedana v barvě blu cosmo metal se šedivým čalouněním, lak na dveřích sice nic moc, ale dávám jedny za 500kč se všim co k nim patří nebo v případě zájmu můžu prodat na díly. Taky tu mám nárazník za 800kč a přední blatníky za nějakou tu stovku:-) O cenách jsem ochotnej i smlouvat, jelikož to zabírá akorát místo. V případě zájmu mohu poslat foto. E-mail: Luky.roucka@seznam.cz
21.19, 18. 6. 2009, odpovědětProsím foto. Měl bych zájem o nárazník, blatníky. Škoda, že nejsou v červené (rosso) barvě :-). Od kud jsi? Díky, Petr
20.42, 19. 6. 2009, odpovědětCAU BRAL BYCH DVERE POKUD JSOU V ELEKTRICE A PRAVEJ PREDNI BLATNIK
9.23, 20. 6. 2009, odpovědětV elektrice mám pouze přední dveře.
9.38, 20. 6. 2009, odpovědětDíky za foto, nárazník asi není originál, co? Z fotek to není moc vidět, ale "otěrové lišty" jsou v laku, stejně tak středový "trojúhleník". Blatníky jsou na to jak? Origo nebo ne? Při nejlepším bych zkusil vše, ale tak 1000 Kč dohromady. Nezlob se. Pěkný víkend, Petr
22.21, 20. 6. 2009, odpovědětZa tisíc dohromady není problém, nárazník originál není, ale blatníky jo. Nárazník byl původně stříbrný, ale předchozí majitel se ho svépomocí pokoušel nastříkat a dopadlo to takhle, můžu ještě dodat i lepší fotky, ale v pátek se mi vybily baterie ve foťáku, tak je druhá půlka focená z mobilu.
8.39, 21. 6. 2009, odpovědětOK, vzal bych jen ty blatníky, ale napřed bych chtěl fota jak zvenku, tak zevnitř. Dám 250 Kč za kus, převodem na účet. Potom bych prosil zabalit a odnést na jistou adresu v Chomutově. Může být? P.S. Ty blatníky jsou jaký ročník?
23.20, 22. 6. 2009, odpovědětOdnés na jistou adresu v Chomutově určitě problém nebude, fotky udělám zítra ze všech stran. Jinak ročník by to měl být 2/2000, alespoň podle roku výroby zbytku auta.
21.16, 23. 6. 2009, odpovědětNe ne, promáčkliny tam nejsou, je to jenom odřený a blbě nastříkaný, když upřesníš kde to na těch fotkách vypadá promáčklý, tak to můžu nafotit ještě z jinýho úhlu.
19.34, 26. 6. 2009, odpovědětješte sem na to koukal a jediný co je trochu promáčklý je lem na pravym blatníku, na jedný fotce sem to zabral detailně, ale neni to nic, co by se nedalo odstranit. Pokud máš někoho v Chomutově nebo bys měl cestu kolem, bylo by asi nejlepší se na to podívat.
19.37, 26. 6. 2009, odpovědět