zdravim alfyckarov..chcem sa podelit o zazitok teda zazitok to bol aspon premna..moj sused kupil uz davnejsie audi quatro 2.5tdi 150ps dost krasne mu to ide a hovori mi ze kedy si to ideme odskusat na taky sprint ja s alfou 2.4 jtd a ja ze neviem a hlavne musim mat vodicak zobrali mi ho lebo som mal havariu..a minuly tyzden som urobil to preskusanie u policajtov a tak dnes sa to podarilo zhodou okolnosti ze sme sa stretli na futbale a tak som sa nechal ukecaat..on je dobry sofer lebo ja som este nevedel jazdit za mlada on to uz ovladal ako riadny sofer.isli sme tak asi do 2 km z miesta ten chalan neviem ale tak bol stale zamnou sam som sa cudoval ale tak ako su ospevovane tie audiny nejak slavne to nejde a priznavam sofermi to je ale myslim ze niesom lepsi sofer ako on v osobaku.ked sme zastavili pyta sa ma ci to mam chipovane ked to ide jak hovado ja ze nie.inac ide velmi dobre ta audi a nema nic s motorom.bol to celkom fajn adrenalin a este lepsi pocit potom..mimochodom uz mam 3 alfu ostal som tomu autu verny pretoze ma este nesklamalo tak asi tak
20.20, 21. 6. 2009, odpovědětA ty mas aku vykonovu verziu motora? Dalej,neviem aku to ma verziu,ci A4 - cca 1500 kg,alebo A6 - cca 1620 kg.. Co je pri A4 o 150 kg naviac a u A6 o cca 270 kg. Cize prihod si do Alfy dalsich troch 80 kg chalanov a skuste to znova....Inak vo vseobecnosti su 2.5 TDi motory tymi najhorsimi ake Audi robi....
21.49, 21. 6. 2009, odpovědětporovnávaš hrušky s jablkami. postav si na šprint 150ps diesel predokolku a štvorkolku. štvorkolka bude dosť zaostávať. jednako je štvorkolka ťažšia a dosť jej uberá z výkonu pohon všetkých kolies.
12.26, 23. 6. 2009, odpověděthttp://www.stream.cz/video/290819-alfa-vs-bmw....že by taky jablka a hrušky ? :-))))
15.45, 23. 6. 2009, odpovědětdal si dole bmw, a? písal som o porovnaní quatro vs. predokolka s rovnako výkonným motorom.
7.09, 24. 6. 2009, odpovědětkazdopadne.. alfa vyhraava :) audina ma zas vacsi batozinovy priestor.. napriklad..... :D
16.33, 24. 6. 2009, odpověděthmm ale aj tak nato ako kazdy chvali audi nieje to nic moc a inac je to audi a6
16.45, 26. 6. 2009, odpovědět