Prodám Alfu 156SW 2.5 V6. Koupená v CZ, 3.majitel, provoz 4/2001, najeto dle tacho 234000(ale ve skutečnosti asi 210000-měnil jsem si budíky za červené a ty mi tehdy ukázali po prohození 164, místo původních 140tkm.), barva tmavě modrá met., STK+ME 06/2011. Mnou za 4,5 roku nehavarovaná a dle slov předchozího majitele také ne. Stav auta ale nebudu vychvalovat, odpovídá prostě stáří. Proto ji nabízím myslím za rozumnou cenu. Pravidelný a poctivý servis. Měsíc zpátky byla měněna komplet spojka, rozvody, chladič a opravený komplet výfuk (vlnovec, těsnění, zavaření). Pouze motor se nyní začal přehřívat a proto je nyní v servisu. Je podezření na prasklé těsnění pod hlavou, které se samozřejmě vymění za nové, ale pokud bude něco dalšího s motorem, už nechci investovat a radši dám peníze do 159SW kterou už si chci rok koupit. Foto a více info majlem. Auto je k vidění buď v HK nebo v Jaroměři a po domluvě v Praze. Jinak auto mě sloužilo naprosto spolehlivě přes 110000km a neměl jsem s ním problémy, které tu jsou dost často zmiňovaný(elektrika,pazvuky atd.). Akorát teď ten motor začal zlobit. Táhne a "hraje" velice dobře, ale přehřívá se. sunic
14.52, 23. 6. 2009, odpovědět