nechtělo by to trochu inovovat stránky diskuze? Přijdou mi hodně nepřehledný ani se nedivim že se tu objevují tytéž dotazy kteé se dokola opakují. rozdělení na technika a tlachání je dle mého velice nedostačující. Proč to třeba nepředělat do normálního fora případně aspon rozdělit na více diskuzí? např.: tlachání, technické, návody a manuály, fotky členů,srazy (plánované, uskutečněné), prodávám, koupím hodně by se diskuze zpřehlednili a zamezilo se opakování tot můj názor, klidně se stránkama pomůžu pokud by to byl problém
21.58, 23. 6. 2009, odpovědět:) zabudni, uz to skusali mnohi a evidentne o to nik nema zaujem
18.22, 25. 6. 2009, odpovědětjn je to celkem škoda nehledě nato že tahle stránka je celkem populární, ale ten stav hrůza :)
18.42, 25. 6. 2009, odpovědětMAJITEL TĚCHTO STRÁNEK ABSOLUTNĚ NEKOMUNIKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18.53, 25. 6. 2009, odpovědětvždyt to zase není až tak špatný.. podstatný je, že se tu toho dá dost najít.. a navíc nemyslím, že i kdyby byly stránky jakýkoliv že by se člověk zavděčil všem..
13.15, 26. 6. 2009, odpovědětJo nepřehledný to tady je, dá chvíli práce něco dohledat, ale stejně chodím nejradši na tyhle stránky, protože jak bylo řečeno, najít se tady dá dost.
13.47, 26. 6. 2009, odpovědětano dá se toho najít hodně to je pravda ale než se člověk prokliká když věci ze všeho prodej, nákup rady technika atd vše je splácaný dohromady a navíc je tu plno duplicitních dotazů
17.58, 26. 6. 2009, odpověděta není to stejný jako v životě? Taky víc smetí než toho hezkýho.. :)
18.07, 26. 6. 2009, odpovědětNahoře máš hledej-a co ti chybí..Stačí tam dát co hledáš a máš to to samý jako na jinejch fórech.Naopak jinde mi vadí šíleně složitá struktura a rozdělení a vlastně zjišťuješ že tam pak v těch x adresářích žádný příspěvky nejsou - no,hlavně,že je to hezky propracovaně rozdělený,ale nic tam..A hledá se tam stejně blbě.Navíc svoboda tady - to jinde nemáš..Když je někdo dement,klidně mu to řeknu a nikdo to nesmaže..Dáš odkaz - žádnej pablb to nesmaže atd..A tak to má bejt.Nikdo mě neříká co mám dělat a je to jen a jen na mě - žádná cenzura..Dneska už tohle málokdo chápe - každej by chtěl pořád jen někoho omezovat a říkat mu co smí a nesmí psát..na takový fóra ale seru z vysoka
0.43, 27. 6. 2009, odpovědětjj, jak říkáš, přijde mi to tu na pohodu.. donedávna jsem jezdil na Sieře ale fordaři nic takovýho nemají.. takže souhlasím s jahodama.. :)
8.42, 27. 6. 2009, odpovědětsprominutím ale jak říkáš můžu si říkat že je někdo dement a podobně pak si sám dement nevim proč by si měl každej nadávat jen kvůli tomu že ten druhej sním nesouhlasí ale hlavně od toho tam sou různě admini aby se neodvádělo od tématu si vem že třeba někdo třeba prodává alfu pak se tam přihlásí sprominutím nějakej blbec a začne že to auto je šrot a žeby si koupil jinačí auto mi řekni co tam tahle odpověd vůbec třeba dělá ? má se vyjádřit k témanu a nebo tam vůbec nemá psát Pak rozdělení podle témat na podej, koupě, technika, tlachání je podle tebe složité? vtom případě si hodně zaostalej na dnešní dobu a nemumíš zařadit příspěvek toť moje jak říkáš "svobodná reakce" ale ať si to každej přebere sám :)
13.05, 27. 6. 2009, odpovědětFórum je sice nepřehledný, a má spoustu chyb, hledání na baterky ... Ale nemá spoustu zastrčenejch vláken kde jeden ani neví kam by měl svůj příspěvek napsat. Bohužel chybí ruka admina nebo moderátora. V porovnání s novým fórem o 156 (pardon, teď už se rozrostlo o další modely) ale vede v návštěvnosti. Proč asi?
15.14, 29. 6. 2009, odpovědět