V hore spomenutom autoservise, cely nazov: Leo Klestil - SAKP Autoservis Auto Stangl (Zubri - CR). Som si nechal robit moju fifinku. Dal som si vymenit tlmice(mal som vlastne), opravit starter a nastavit geometriu. Popri tom mi vyrovnali stab. rameno a vymenili tycky stabilizatora. Za tuto proceduru som zaplatil 9300 Kc !!! Ten ZMRD ! si tam nauctoval 15h prace po 380kc/h ! ZA jednu tycku chcel 800Kc (tolko nestoji ani origo) a za pastorok starteru si vypital 2500 Kc. Novy od Bosh-a stoji 4500Kc v maloobchode ! Normale sa mi snazil tvrdit ze geometriu robili 3h heh ... to asi mali mechanici obe ruky zlomene a honili si pero pri tom. Takze panove, kto ste z okolia Valasskeho mezirici, Zubri sa vyhnite veeeelkym oblukom. btw. videl som tam jedno zlte GTV-cko ktoremu menil tlmice, neviem ako dlho tam bolo, ale bolo tam pred, aj po mne ... pricom ja som tam mal moju fifinku 2 tyzdne !! To by som rad vedel co si ten debil vypita za tu vymenu ...
17.37, 28. 2. 2007, odpovědětNo, zabudol som doplnit ze menil som len zadne tlmice a mali mi vymenit aj olej v prevodovke, samozrejme ze ten olej nevymenili ...
17.39, 28. 2. 2007, odpovědětNapiš do centrály Auto Štangl a stěžuj si. Asi to nepomůže, ale náhoda je...
17.46, 28. 2. 2007, odpovědětNa to im kaslem ... ako nespokojny zakaznik im teraz mozem odhanat potencialnych zakaznikov ... to je myslim ucinnejsie ...
18.04, 28. 2. 2007, odpovědětAutoservis Klestil vůbec nedoporučuji!!!
9.11, 23. 11. 2010, odpovědětjsou to zmrdi
10.14, 23. 11. 2010, odpovědět