Chlapi, co říkáte na tu červenou AR 159SW 1,9JTDm na www.bmauto.cz? Nejde mi ani tak o výbavu(ta je super:-), ale o to jestli nemáte z fotek pocit, že je stříkaná? Hlavně mi přijdou ty odkápací žlábky(nebo jak to nazvat) ve dveřích kufru nějaký vybledlý.. díky sunic
13.53, 27. 6. 2009, odpovědětCo bychom říkali-je krásná! Jinak fotky klamou-asi nezbyde než jet na na ni kouknout. Dnes jsem náhodou koukal na sat a dávali tam program z nějaké nové čističky na auta-co ta dnešní chemie,potažmo technologie dokáží? Jeden na to kouká,jak na vizír!
18.56, 27. 6. 2009, odpovědětako som tak kukal tak zadny naraznik ma iny odtien....inac je peknuckaa...
20.40, 27. 6. 2009, odpovědětBazarník se mi po telefonu zdál celkem sympatickej(ale nemám s nima zas tolik zkušeností)no a právě do telefou mi říkal, že to může dělat odraz slunce a že plast a kov můžou působit jiným odstínem. Prej jí on sám přitáhl z Itálie a o tom, že by byla bouraná neví. Teda aspoň, že on jí bouranou nepřitáh a bouraný auta netahá. Tak se proto tady ptám na vaše názory. A spíš mě zaráží ta světlost barvy u otevřenýho kufru v těch mezerách.. že by špína? Těžko by to takhle bylo myslím z výroby.
21.28, 27. 6. 2009, odpovědětže je to 159-tka.
21.48, 27. 6. 2009, odpovědětHa,ted si mi vytrh poradnej trn z paty. Dekuji Ti! Mozna si nepochopil oc mi jde, nemachruju tady ze si ji chci koupit, ale jen me zajima nazor kluku tady co si mysli o Te barve a o tom jak mi to ten bazarnik zduvodnil. Precijen to neni uplne malo penez..
0.03, 28. 6. 2009, odpovědět