Mam ten problem ze ak auto vytiahnem z garaze ide dobre no akonahle stoji cez den na slnku v horucave tak po nastartovani pri pohinani sa mi dusi :( . Musim chvilu pockat a potom uz ide dobre. mam 1.8 TS 106 Kw
14.31, 7. 7. 2009, odpovědětmožno nejaký kontakt v elektronike
14.44, 7. 7. 2009, odpovědětNo som si myslel ze ci skor nejake teplotne cidlo... ale na termostate mam nove
14.52, 7. 7. 2009, odpovědětTak todle mi dela taky, pokud je zima tak startuje perfektene,ale jak je vetsi teplo tak nekdy(ne pri kazdem stratovani) se na par vterin cca 5 houpou otacky(proste se to dusi) a pak to najednou prestane a je to vporadku a bez problemu to jede.Taky by me zajimalo cim to muze byt.Hlavne nechapu proc to dela jen za tepla a celou zimu mam pokoj az ted vlete se to zase zaclo opakovat...
7.30, 8. 7. 2009, odpovědětteplotné čidlo by som ani nepovadal, skôr niektorý z konektorov. prečisti všetky konektory a uvidíš.
7.39, 8. 7. 2009, odpovědětskús najprv pozrieť kontakty na škrtiacej klapke, potom váha vzduchu
7.41, 8. 7. 2009, odpovědětZkus heimlicha.
13.02, 8. 7. 2009, odpovědětsi myslim ze keby to boli kontakty tak by to skor robilo v zime lebo vtedy sa kov stahuje ... ale v lete ajket veeelmi malo sa kov roztiahne... ci nie?
0.47, 9. 7. 2009, odpovědětJestli tím, co tady popisujete, myslíte to, že po nastartování jako by se nemohla dostat do volnoběžných otáček, nebo třeba chcípne a po novém otočení klíčku nastartuje normálně, tak to vypadá na snímač polohy škrtící klapky /potenciometr/. Vykazuje občasné chyby. Můžete zkusit na některé kompatibilní diagnostice projet adaptace nastavovače volnoběhu /tj. taková ta kalibrace škrtící klapky/. Pokud se to bude chovat tak, že třeba dvakrát to projde bez chyby a jednou to neproběhne, tak to bude na výměnu. V tomhle vám čištění ŠK nepomůže. Ale musím vás upozornit, že po pokusu o nové nakalibrování takto vadné ŠK nebo třeba i demontáži klapky už se to nemusí povést vůbec. Volnoběh vám potom bude lítat třeba kolem 2000.
14.53, 9. 7. 2009, odpovědětNie nie auto nastartuje v pohode otacky nekolisu len po zoslapnuti plynu sa ako keby dusila ked plyn pustim tak sa zase daju do normalu a po chvili sa uz ani nedusi... ale robi to fakt len ked postoji na priamom slnku.. Ako mi tu uz ktosi napisal musim parkovat v tieni alebo si kupim velky slnecnik a rozlozim ho ked na nu bede svietit slnko :)))
16.32, 10. 7. 2009, odpovědět