Ahojte, vie mi niekto poradit ako demontovat predny znak na AR 156 pred faceliftom z toho chromoveho trojuholnika?
14.53, 7. 7. 2009, odpovědětZnak je zezadu na dvouch tyčkách zajištený plíškama a ještě dokola přilepený oboustranou páskou která drží jako prase.Znak jsem musel zničit abych ho dostal ven.
15.31, 7. 7. 2009, odpovědětsakra tak tohto som sa bal, lebo uz som ho skusal kadejako podpacit a nic, drzal ako pribity a nechcel som ho poskodit, naozaj nie je ziadny sposob ako ho dostat von bez poskodenia???
16.33, 7. 7. 2009, odpovědětTa lepící páska podle mě není originální prvek. Spíš protikrádežový home made system ;-) Měnil jsem znak před pár měsící. Provrtat zatraceně tlustej hliníkovej znak a pak pomalu vyštípat.
16.36, 7. 7. 2009, odpovědětJa jsem vymontoval celý ten trojuhelník z kapoty drží ho čtyří matky a potom jde oddělil ten chrom se znakem od zbytku drží ho jedna matička M6 a plastový západky tím se dostaneš k tomu znaku zezadu a tam jsou ty dva plíšky co ho zajištují ale jak jsem psal bylo to ještě natvrdo přilepený.
17.33, 7. 7. 2009, odpovědět