Cao italové, jsem šťastným majitelem alfy.. Mám alfu 156 2.0TS koupil jsem ji nedávno a jak mě minulý majitel upozornil že je potřeba koupit a vyměnit podvozek.. Tak jeho čas nadešel! Co je potřeba měnit asi tak nějak zhruba vim, jedná se o- ramena horní, dolní ve předu i vzadu, tyčky stabíku, čepy řízení, péra a tlumiče a jejich uložení..Chci se zeptat jakou značku zvolit aby alfa neztratila ze svých sportovních ambicí, byla trošku komfortní a zároveň podvozek co nejdéle vydržel!? Mám nabídku originál dílů FIAT, ale ta cena je opravdu vysoká a zde na fóru se píše že originál je také TWR, tak nevím co je na tom pravdy, ale rád bych to zjistil? Jaký podvozek koupit abych byl maximálně spokojen?! Děkuji za rady..
17.46, 7. 7. 2009, odpovědětJa osobně jsen daval ramena TRw,a podvozek bych dal od www.Chevron-racing.com.Trw ramena od Nora
18.02, 7. 7. 2009, odpovědětDíky všem za rady!! moc ochotní alfisti, zde na stránkách!! A nebo víte kulový.. Tak nebo tak mě to mrzí-(
15.14, 8. 7. 2009, odpovědětA cos čekal:-)))))
15.16, 8. 7. 2009, odpovědětnevtirej se .... a s takovym pristupem si muzes vis co ....
15.40, 8. 7. 2009, odpovědětpchee chudáčci..
15.48, 8. 7. 2009, odpovědětAhoj v první řadě ve fiatu zjisti originál čísla ať se přesně trefíš , můžeš tam mít i sportovní podvozek z originálu ,ale to se týče jen tlumičů a pružin ... pokud chceš řešit ramena atd. volil bych asi FEBI BILSTEIN mám to odzkoušené a funguje to. Tlumiče Bilstein jsou taky dobrá volba ,ale nenaraz na to že by jsi v zadu mohl mít nivomaty automaticky stavitelné tlumiče , dají se sehnat v náhradě ,ale v orig . stojí 16500 kus jedná se jen o zadky ,ale můžeš celý podvozek vyměnit za seriii s pružinama , vyjde to levně ,ale auto ztratí sportovní rysy.
10.19, 8. 8. 2009, odpověděthmmm, nejak som nepochopil, o co tu ide
13.58, 8. 8. 2009, odpovědět