Ahoj, mam mozno taku banalnu otazku ale chcel by som vediet, ci ma vyznam montovat vzuchovy sportovy filter do AR 156 1,9jtd? Ma to nejaky vplyv na vykon?
17.52, 9. 7. 2009, odpovědětMa ale taky maly,ze ho ani nespoznas....Je to skor psychologicky vykon.Tym ze to trosku zmeni zvuk,tak si kazdy mysli,ze isiel vykon hore.
18.17, 9. 7. 2009, odpověděthmmm, musim niekde pohladat nejake video, kde by to bolo na jtd namontovane, aby som to pocul, ak mate niekto daky slusny lin, sem s nim
19.33, 9. 7. 2009, odpovědětno jedine bude iny zvuk ale vykon sa nezmeni mozno velmi malo ..ale lepsie si je dat len sportovu vlosku pretoze auto je stavane aby dostavalo studeny vzduch a hruska nabude tahat taky studeny a nataha aj prach a to ti v motore bude ako brusna pasta cim sa znici motor ..tak jedine ak kvoli zvuku ale ak jazdis denno denne tak staci sportova vloska alebo klasicky vzduchovy filter
19.47, 9. 7. 2009, odpovědětno viem ze hrusku treba tepelne odizolovat ale ak by mi mala natahat bodel do motora to serem radsej na to, tu vlozku myslis nejaky lepsi filter do klasickeho filter boxu? mimochodom vie niekto kde presne sa nachadza privod vzduchu co ide do filterboxu? 1,9jtd
20.40, 9. 7. 2009, odpovědětdobrej sportovní filtr (hruška) ti prach nenatáhne. pokud si teda někdo nekoupí filtr za 500kč z benzínky. Ale je pravda, že když si tam někdo dá otevřenej filtr tak ho musí odizolovat a dodělat přivod studenýho vzduchu.
17.51, 11. 7. 2009, odpovědětno hej do povodneho boxu das sportovy fylter . ja mam 1,9 jtd a ta hruba hadica co ja hned za lavym svetlom je ta hadica na nej mas napojenu vahu vzduchu..
22.24, 9. 7. 2009, odpovědětno ale ja som myslel privod vzuchu do filterboxu nie z filterboxu cez vahu do turba. vie niekto odkial to nasava ten vzduch?
1.46, 10. 7. 2009, odpovědětvzduch nasava cez intercooler,ten je pod lavým svetlom......vedla je box s filtrom a nad nim je vaha vzduchu.nasava cez intercooler.zajtra idem dat do filterboxu namiesto klasického filtra hrušku uvidime co to spravi ak to bude nakkt,tak spravim Večko za intercoolerom a tam ju dam uvidime
22.31, 28. 11. 2013, odpovědět