Zdravím alfací byl sem ve 2 bazarech jak sem sedl do 156 abych pravdu řek měl sem100chutí ujet:DZa takové peníze neseženu lepší auto než je Alfa..Ale je problém v tom že potřebuju člověka co alfam hodně rozumí (V bazarech vám ti onacisové řeknou že to je v top stavu apd..)Přitom to není Prostě alfa romeo 156 je nej Auto!
19.51, 24. 7. 2009, odpovědětaky motor by si v tom chcel?
10.11, 25. 7. 2009, odpovědětAhoj! V bazarech bych byl sakra obezřetný! Já osobně kupoval v bazarech 3 Alfi a nemám s něma prakticky žádný problém.Možná to bylo tím,že jsem je kupoval v místě svého bydliště a bazarníky osobně znám,taky jsem hned řek,že si vůz jedu nechat otestovat do AFcentra v OV-a neměli sebemenších námitek.Správný krok-vzít sebou nestranného a zkušeného mechanika,který koukne tam,kde okouzleného kupujícího,pohlédnout ani nenapadne. Možná by stálo za ůvahu spíše koupit Alfu od majitele přímo-když koukneš třeba na www.alfaklub.cz,tak tam najdeš minimálně dva krásné kousky 156. Přeji dobrý výběr !!
12.12, 25. 7. 2009, odpovědětDěkuju moc za tvuj nazor podívam se.Chtěl bych 156 na benzín ale co žere malo to je asi 1.8...
14.45, 25. 7. 2009, odpovědět