Dobrý den, vím, že to sem nepatří, ale jen pouze zkouším další místo na prodej.Prosím omluvte mne, že se Vám pletu se svou 145 do 156.Děkuji Chtěl bych prodat své auto Alfa Romeo 145 1.6 16V Twin Spark rv.1999 plná výbava krom kůže.Více informací poskytnu na tel. nebo emailem.Foto mohu zaslat mailem. Auto není sice z nejnovějších, ale jsem člověk, který vždy autu dopřál co potřebovalo nehledě na peníze, takže to mluví za vše. Budu se Vám snažit zde popsat co budu moct, pokud mne budete chtít kontaktovat, tak neváhejte. Výbava auta: ABS, Klimatizace, centrál na DO, okna, střešní okno a zrcátka na el., vyhřívaná zrcátka + zadní sklo, zadní stěrač, mlhovky, sportovní sedačky, polohovatelný volant, polohovatelná sedačka řidiče, tonovaná skla. Nově zakoupené a vyměněné díly: svíčky NGK, nový levý hom. Kloub + manžeta, zadní tlumiče, vložka sání green, náboje v zadních kolech, vzpěry od kufru, lambda sonda, zadní kotouče + obložení, nový výfuk (jemně laděný, žadný uřvanec), relé palivové pumpy, startér, Zakoupené věci k autu: lanovody, manžeta na pravou přední poloosu, teplotní čidlo (tyto díly jsou zakoupeny do forty, na aute jinak fungují původní komponenty a bez problému) Závady: Olupuje se zadni naraznik, lak mirně poškozen škrábanci (závistiví idé), poškozené relé ventilátoru, přední tlumiče za čas na výměnu. Servisní zprávy Mám servisní zprávu z diagnostiky cca. 1 měsíc staré. Auto bylo před měsícem na kompletní geometrii. Na vše mám protokoly. Technická je do 10/2009. Informace k autu: Auto má ještě 9.000km do výměny oleje (vždy použita jen Selenia 20K polosyntetika) Rozvody dělány při 82.000Km teď mám najeto 126tisíc.Měněn i klínový řemen, teď stačí jen našponovat. Kola: Auto mám na nových ALU + pneu, ale kompletní kola prodávám zvlášť. Auto prodávám na zimních kolech origo kola 14" se vzorkem 185/65 R14. Stav pneu je tak na 1-2 sezóny. Značka pneu Kumho.POZN: Chtěl bych jen na závěr mého popisu auta uvést. Auto prodávám jen z důvodu, že jsem dostal nabídku v rodině, která se neodmítá. Jinak bych svoji Alfu neprodal ani za nic. Už teď mě bolí srdce Kontaktovat mne můžete na: TejkalD@seznam.cz, více foto zašlu klidně mailem. Jinak tel. 775/250062. Cana auta: 50.000,- Prodej SPĚCHÁ!!!
6.33, 28. 7. 2009, odpovědět