Chlapy, znáte někdo původ tohoto auta. Rozmýšlel jsem se , že to koupím, ale údajně je to od někud z Moravy, pak to měl p.Liška z Č.B. ( ten co tu stále něco nabízí) a teď to prodává GO motors. Je prý to hodně ztočené. Víte o tom něco? Díky. http://www.alfa-romeo-go-motors.wgz.cz/bazar
9.10, 1. 8. 2009, odpovědětmno povod auta nepoznam,ale nesedia mi na tom uz len tie sedacky pretoze selespeed mal uz v zaklade mikroplis a nie tieto textilne handraky!takze podla mna menene sedacky!
9.36, 1. 8. 2009, odpovědětNic od něj nebrat.jen chce na tom rejžovat nehorázný prachy!! A nevěřím mu ani slovo!!Jeto další co chce na ALFA156 clubu a dalších rýžovat.
15.23, 4. 8. 2009, odpovědětHlavně je dost divný, že se tady sám pan Liška nehájí.. s ničím jsem s ním nikdy nekšeftoval, ale podle těch "recenzí" na něj, sem tomu fakt hodně rád!! Vypadá to na pěknýho podvodnickýho vykuka. Až mě překvapuje, že tady furt něco nabízí, když se tady o něm "pěje" tolik chvály.. :-))
21.26, 4. 8. 2009, odpovědětAHOJ, NO TE JE ALE POČTENÍČKO NIKDO MĚ NEZNÁ ALE JSEM ŠPATNEJ , O JAKOU ALFU JDE POTŘEBUJI NĚJÁKÉ INFORMACE DÁM VŠE CO MÁM, NESTÁČEL JSEM NIKDY TACHOMETR , UPOZORNUJI ŽE STAV TACHOMETRU NEMUSÍ ODPOVÍDAT , TO ANO ALE KAŽDEJ MÁ OČI A VYDÍ AUTO KTERÉ MÁ 100 000KM JE SKORO NEPOUŽITÉ , TAK MĚ DRBEJTE JÁ TO JEŠTĚ UNESU A ASPON SE PODEPISUJTE. S POZDRAVEM LIŠKA MOB. 774 94 94 11 P.S.NA MAILU JSEM KAŽDEJ VEČER.
22.51, 8. 8. 2009, odpovědětS Vašema názorama opravdu nemůžu souhlasit. Já, jako jedinej z vás tady, jsem s p. Liškou měl tu čest obchodovat a nemůžu si stěžovat, naopak ! A i když jsem potřeboval něco, co p. Liška neměl, tak měl snahu to sehnat a pomoci. Narozdíl od vás tady...
20.11, 10. 8. 2009, odpovědětTy jseš jeho kámoš?!
15.15, 11. 8. 2009, odpovědětPan Liška neví o kterou alfu jde, je denně na internetu jak zde píše????????!!!!!!!! Je to psáno hned v prvním dotazu a selesped na tom odkazu je jen jeden a myslím že jich zase tolik neprodával. Asi to chce zase zahrát do autu, jako většinu věcí ke kterým se nerad vyjadřuje, jen píše jak mu všichni ubližují.
15.30, 17. 8. 2009, odpovědětAHOJ TAK PRAVDU............. TAK ANO ALFU SELESPEED JSEM KOUPIL ASI PŘED ROKEM OD PÁNA Z PLZNĚ MANŽELCE , ALE PO SLÉZE SE ZJEVYLO ŽE MANŽELKA NEBUDE JEZDIT, AUTEM ANI S ŘAZENÍM NA VOLANTU TAK JSEM JI PRODÁVAL NA INZERÁT , PRODAL JSEM JI PÁNOVI KTERÝ, JI CHTĚL A VYMĚNIL JSEM JI ZA ALFU GTV PRO SVÉHO OTCE, MÁ JI DODNES, PÁN JI CHVÍLI JEZDIL A POTKALO SE TO PRASKL ROZVODOVEJ ŘEMEN VYNA BYLA NA STRANĚ PÁNA Z PLZNĚ TEN NECHAL VYMĚNIT ROZVODÁK A KLADKY A I SNAD PUMPU, STÍM SE NEDOHODL PODLE MĚ, PAK VOLAL JESTLI JI NECHCI NA N.D. ZA 20 000,- KČ ALE JÁ JSEM V TU CHVÍLI NEMOHL NABRAT AUTO , NEJSEM VRAKOVIŠTE A STAČÍ NI DVA VRAKY , ALFU SI ODVEZL OPRAVÁŘ Z CHLUMU A OPRAVIL A TAD JI PRODÁVÁ NEVÍM V ČOM JE TEN PROBLÉM , A KDYŽ NĚCO POTŘEBUJETE NAPSAT TAK SE ASPON PODEPISUJTE S POZDRAVEM LIŠKA MOB. 774 94 94 11
14.10, 21. 8. 2009, odpovědětA kolik měl ten Selespeed najeto, když jsi to prodával, to by asi tomu Frederikovi pomohlo v tom zda to koupí.
20.56, 21. 8. 2009, odpověděttak to ted nevím, asi kolem 140 000 km nebo 180 000km bylo po rozvodech tak asi takhle je to na tom deklu motoru napsáno fotku motoru jsem nenašel s pozdravem liška.
20.03, 22. 8. 2009, odpovědětTak to tady pročítám a jen nevěřím co dneska ti kšeftmani kolem aut dělají. Pak se nemůžene divit, ze jsou auta poruchová, když se to takhle ztáčí na kilometrech. Já tu fotku motoru od p.Lišky mám, měl jsem o to dříve zájem a on mi je poslal. Tak na tom deklu je 184 500 km po rozvodech. Takže slavní kutilové z GO motors (jak už tu někdo psal) a nebo někdo jiný, to asi pěkně ztáhl na 150 000 km. Tak takhle se to dělá, takhle se vydělává!!! Tak si příště dejte pozor a než se rozhodnete pro nějaké auto, tak si snažte získat co nejvíce informací.
8.39, 23. 8. 2009, odpovědětAhoj,selespeed kterej máme na bazaru v GO MOTORS je původem od p.Lišky a pouze se opravilo to co bylo v háji.Nemáme zapotřebí stáčet tachometry.Tak jak se to k nám dostalo,tak to je.Pokud někdo stáhnul km tak my určitě ne.Sem tam se najde nějaká na prodej,ale jináč s tím nekšeftujeme.
21.18, 23. 8. 2009, odpovědětTakže je to ztočené min o 50 000 km. Mé obavy se vyplnily, ale je zajímavé, že se k tomu nikdo teď nepřizná. Myslím, že ten pán co se mu to potkalo a vrátil to p. Liškovi neměl důvod to ztáčet, takže by se mohl někdo chlapsky přiznat. Vždyť jsou ve hře pouze dva - p. Liška a GO motors. Takže toto auto ani náhodou!! Jinak děkuji všem co mi pomohli.
20.32, 25. 8. 2009, odpovědětS autama nekšeftujeme tak nač stahovat km...na bazaru jsou 3 ale jen a pouze opravené motory,nic víc.Auto koupil nějaký pán,neznám ho a po tom co se to potkalo to dovezl k nám s tím že místo toho aby si ho vzal zpět,tak ho prodal Slávovi.Takže pokud jsou km stažený tak už odpředtím než se k nám dostalo.Asi tak bych to dal na pravou míru.Nebudu nikoho špinit...na to nemám právo a nevím co bylo předtím s tim autem.
21.13, 25. 8. 2009, odpovědětChlapi vy se něčemu divite v teto republice ja už ničemu ale vždy to dokaže překvapit není to jen tady ten spor taky jsem koupil alfu nachystanou na prodej a co mi zbylo po 20 000Km oči pro plač motor v haji a ted rozprodavám ať se mi vrati aspon něco spět kdyby ste něco chtěli tak se ozvěte ju čau
15.18, 26. 8. 2009, odpovědět