Chtel bych se s vami podelit o muj ranni zazitek:vracel jsem se autem z chorvatska a celkem jsem se loudal cca 90km/h protoze jsem mel bez spani uz 1000km ale v tom me pred vesnici predjela audi Q7 a vesnici proletela tak cca 140km/h,po 5min jizdy jsem ji zase dojel ja kdyz audi lezela v miste opravy silnice ve zhruba 4m dlouhe a cca 50cm hluboke dire po asfaltu-byla na kasi.Koren si proste v tom spechu spletl stranu kudy ma opravou silnice projet a na zeleny semafor v rychlosti dle me tak 50km/h vletel do to diry a castecne i z ni.Celkem jsem ho litoval.TAk opatrne na tech nasich silnicich.Jinak bylo to v obci Nasavrky mezi Chrudimi a H.Brodem.mejte se
8.54, 2. 8. 2009, odpovědětkrasne dopadol zase jeden frajer.
8.58, 2. 8. 2009, odpovědětapropo martin t.156 potrebujem zapalovacie cievky na 2,5 V6 . vsetky 6.ozvi sa diky blaho3@azet.sk
8.59, 2. 8. 2009, odpovědětDoufám, že jsi mu poskytl první pomoc a nabídl čistý nepoužitý kapesník :) no nezávidím, jak starý byl hošan? Jak obstála italka na cestě do hr?
9.02, 2. 8. 2009, odpovědětBYl to chlapik tak cca 30 roku s nejakou kockou ale celkem mi ho bylo lito,koukal na to jako by mu hracky spadly do kanalu.JInak nejel jsem alfou ale fordem galaxy protoze nas jelo 6lidi,ale alfiku bylo v chorvatsku celkem dost.
9.43, 2. 8. 2009, odpovědětTak už vim proč jsem se ti nedovolal :-)
9.58, 2. 8. 2009, odpovědět